سجاد انوشیروانی در مجمع سالانه هیات وزنه برداری خوزستان که امروز، یکم آبان ماه در اهواز برگزار شد، اظهارکرد: آقای قریشی رئیس این هیات عاشقانه در وزنهبرداری خوزستان خدمت میکند و همه اعضا کمک میکنند تا این رشته در استان رشد پیدا کند. خوزستان جزو معدود استانهایی است که باشگاههای فعال در لیگ برتر دارد. همچنین خوزستان جزو معدود استانهایی است که رشته کراسفیت آن به خوبی با ورزنه برداری تلفیق داده شده است.
دلایل اضافه شدن کراسفیت به فدراسیون وزنه برداری
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: به چند دلیل کراسفیت را به وزنه برداری اضافه کردیم؛ یکی از دلایل ما درآمدزایی بالا هیات های ورزشی است که خوشبختانه به این هدف خود رسیده است و خوزستان در این رشته خوب کار می کند و فکر می کنم در آینده خبرهای خیلی بهتری را بشنویم. هدف دیگر ما افزایش کمی و کیفی شرایط نرم افزاری، سختافزاری و زیر ساختی بود که خوشبختانه امروز در باشگاههای فعال کراسفیت، وزنهبرداری هم فعال است. آمار سال گذشته ما از کراسفیت در کل کشور نشان میدهد که ۳۷۱ نفر از طریق این رشته به وزنهبرداری علاقهمند شدند و این هدف بعدی ما برای رشد کمی و کیفی وزنه برداری بود. هدف بعدی ما این بود که تجهیزات باشگاههایمان با کیفیت شود و برنامه داریم کراسفیت را در کشور روز به روز توسعه دهیم. خوشبختانه کراسفیت رشد خوبی داشته است و تلاش میکنیم با تشکیل تیمهای ملی کراسفیت، بحث اعزامهای بینالمللی را هم داشته باشیم.
رییس فدراسیون وزنهبرداری گفت: نگاه ما این است که فعلیت و اهمیت وزنهبرداری آسیب نبیند؛ وزنهبرداری یکی از دو سه رشته پرافتخار المپیکی ایران است که همیشه آبروداری کرده است. پس این اصل که وزنه برداری باید اولویت باشد را نباید فراموش کنیم و حتما باید اولویت اول باشد.
او در ادامه با بیان این که به دنبال گلهمندی نیستیم، عنوان کرد: در وزنهبرداری آنچه بعد از کرونا تحویل گرفتیم به صورتی بود که در کل کشور آسیب دیده بود.
بازگشت وزنه برداری به المپیاد ورزش دانش آموزی
انوشیروانی بیان کرد: خوشبختانه وزنهبرداری با دستور وزیر مجددا وارد عرصه المپیاد ورزش دانش آموزی شد. از سال آینده مسابقات رده پایه در قالب آموزشگاههای کشور برگزار خواهد شد. همچنین به دنبال سالنهایی هستیم که در کل کشور از دست داده ایم. به لحاظ کمی نیز خیلی آسیب دیده بودیم ولی خدا را شکر با رشد ۲۵۰۰ نفری در دو سال اخیر رو به رو شدیم و این به دلیل تلاش دوستان در دور افتاده ترین نقاط کشور بوده است.
پخش مستقیم تمام مسابقات وزنهبرداری از سال آینده
او افزود: وزنه برداری درآمدرا نیست. مربیان ما جامعه مظلومی هستند و با وجود این که عاشقانه خدمت می کنند، این رشته برای آن ها آورده ندارد. به دنبال این هستیم که بخشی از زحمات مربیان ما جبران شود. همچنین به دنبال این هستیم که لیگ وزنهبرداری را پربارتر کنیم. برای سال آینده قولهایی گرفتهایم و تلاش میکنیم چهار پنج تیم قدر را وارد لیگ برتر کنیم. جا دارد از ملی حفاری و نفت اهواز که جانانه ایستادهاند و به وزنه برداری کمک میکنند، تشکر کنم. دنبال راه اندازی لیگ دسته یک وزنهبرداری ایران هم هستیم. ضمن این که از سال آینده تمام مسابقات وزنه برداری به صورت مستقیم از تلویزیون پخش خواهد شد.
جای خالی خانه وزنهبرداری در خوزستان
رییس فدراسیون وزنه برداری گفت: خوزستان وزنه بردارخیز است و ملی پوش و استعدادهای خوبی دارد. حتی سرمربی تیم ملی وزنهبرداری ایران از خوزستان است. در خوزستان به رده های پایه وزنه برداری توجه شده است. با وجود این همه ظرفیت جای خالی خانه وزنه برداری وجود دارد و خواهش من از مدیرکل ورزش استان این است که مکانی تخصصی به وزنه برداری تعلق بگیرد. زمین احداث خانه وزنه برداری در اهواز مشخص است و تنها نیاز به پیگیری دارد. این رشته در استان به یک خانه در خورشان نیاز دارد. خوزستان مسابقات خیلی خوبی برگزار می کند اما سیستم آن علی رغم تلاش های هیات، مدرن نیست و این موضوع هیات ما را اذیت می کند در حالی که اگر سیستم مدرن داشته باشیم می توانیم در شش ماه دوم سال میزبانی اردوهای تیم ملی و مسابقات کشوری را به خوزستان بدهیم.
توجه فدراسیون به مربیان استانی
وی در ادامه گفت: یکی از برنامههای خوبی که فدراسیون دنبال میکند، حمایت از مربیان برتر است که البته سال قبل هم اجرا شد. حتی برای مربیان حقوق ماهانه نیز در نظر گرفته شد. امسال هم برای تعداد بیشتری انجام خواهد شد و هدف ما ایجاد انگیزه است. ضمن این که فدراسیون به مربیان استانی نیز توجه دارد و در این مدت ۵۲ مربی استانی به صورت ادواری در کنار تیم های ملی قرار گرفتهاند و از فضای حرفهای تیمهای ملی بهره بردهاند.
بیتوجهی فدراسیون به حواشی
انوشیروانی بیان کرد: تیمهای ملی ما در بهترین شرایط به سر می برند و خوشبختانه خانواده وزنه برداری عزم راسخی برای حمایت ما در مسیر تعیین شده دارند. البته برخی از فضاها سواستفاده می کنند که متاسفانه معلوم الحال هستند و کم برای فدراسیون حاشیه درست نمی کنند. اصلا به این حواشی توجه نداریم و با قدرت برنامههایمان را جلو میبریم. این حواشی تن من را نمیلرزاند و اعتقاد دارم که ظرفیت خوب وزنه برداری را دور هم جمع کرده ایم. جلسه کمیته فنی فدراسیون با حضور مدال آوارن سابق المپیک برگزار میشود ولی افرادی که حاشیه درست میکنند، این دوستان را مسخره میکنند و این نشان میدهد این دوستان خیرخواه وزنهبرداری نیستند.
توزیع عمده تجیهزات وزنه برداری در سطح کشور
وی تاکید کرد: میدانیم شرایط وزنهبرداری ایران ضعیف شده بود اما با همت هیاتهای وزنهبرداری کم کم در حال حرکت رو به جلو هستیم. سرعت کُند است ولی مطمئن باشید رفته رفته بیشتر خواهد شد. بخشی از بسته تجهیزاتی که فدراسیون خریداری کرده بود، بخشی از آن رسیده و تا اوایل دی ماه به صورت کامل به دست ما خواهد رسید و در کشور به صورت عمده توزیع خواهد شد که در نوع خود بینظیر است. مشکلات را میدانیم ولی خوشبختانه خانواده وزنهبردای شرایط را درک میکند.
تلاش برای ستارهسازی
رییس فدراسیون وزنهبرداری گفت: روز اولی که فدراسیون را تحویل گرفتم به جامعه وزنهبرداری قول دادم که از سال سوم حضورم در فدراسیون، این فدراسیون به معنای واقعی فدراسیون باتوسعه و به هدف رسیده و با شاخصههای مثبت خواهد شد و امروز اگر نتیجه نگرفتیم دلیل آن کم کاری نیست و اتفاقا تلاش هم کردیم ولی تیم ملی از ستاره تهی شده بود. اکنون تلاش ما ستاره سازی است. خوشبختانه پشتوانه خوبی درست کردهایم و انشاءالله در جهانی بحرین شاهد درخشش جوانانی خواهیم بود که بیش از دو سال است فدراسیون روی آنها سرمایهگذاری کرده و استانها نیز زحمت کشیدهاند.
انتهای پیام