فرمانده سپاه فجر اعلام کرد:

تشریح برنامه‌های دومین کنگره ۱۵ هزار شهید فارس

فرمانده سپاه فجر استان فارس با بیان اینکه پایان کار کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس در واقع آغاز راه است، به تشریح برنامه‌های مرتبط با این اجلاسیه پرداخت.

سردار یدالله بوعلی امروز اول آبان ماه در نشست خبری که در تشریح برنامه‌های دومین اجلاسیه ۱۵ هزار شهید استان فارس برگزار شد، با بیان اینکه پایان کنگره در واقع آغاز کار مجاهدانه است، گفت: این کنگره از چهارم تا دهم آبان‌ماه برگزار خواهد شد. 

وی در خصوص برگزاری یادواره‌های شهدا بیان کرد: تاکنون ۷ هزار و ۴۳۰ بزرگداشت شهدا در قالب یادواره خانگی، محله، طایفه، دانشگاه، مدرسه، استان، دهستان، بخش و قشر برگزار شده است. همچنین ۵۲ یادواره یگان‌های رزم، ۴۷ اجلاسیه قشری، ۳۷ یادواره شهرستانی، ۱۵ اجلاسیه ملی و بین‌المللی که شامل شهدای ادیان، شهدای اهل سنت، شهدای زنان، شهدای ارتش و شهدای خبرنگار محور مقاومت در راستای دومین کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس اجرا شده‌اند.

فرمانده سپاه فجر فارس افزود: یک‌هزار و ۷۹۰ یادواره آبروی محله، ۲ هزار و ۷۰۰ یادواره خانگی، یک‌هزار و ۳۰۲  یادواره محلات و یک‌هزار و ۴۸۳ یادواره دانش‌آموزی نیز در راستای کنگره بزرگ شهدا در استان برگزار شده است.

بوعلی با بیان اینکه درصد قابل توجهی از جمعیت استان فارس در یادواره‌ها حضور و مشارکت داشتند، گفت: یکی از ویژگی‌های این یادواره بهره‌گیری از ظرفیت‌های جوامع هنری، دانشگاهی، حوزه‌های علمیه، مدارس و اقشار گوناگون برای برگزاری یادواره‌ها و اجلاسیه‌ها بوده است.

دبیرکل کنگره ملی ۱۵ هزار شهید استان فارس افزود: برپایی ۱۵ هزار محفل قرآنی، برنامه‌ریزی برای پرورش ۱۵ هزار حافظ قرآن، برنامه‌ریزی برای ساخت ۱۱۵ دارالقرآن و نیز برگزاری یادواره شهدای قرآنی با دعوت از ۵ هزار حافظ قرآن از سراسر کشور و تجلیل از ۴۷۰ حافظ قرآن در حرم مطهر شاهچراغ(ع) از برنامه‌های کمیته قرآنی دومین اجلاسیه ۱۵ هزار شهید استان فارس بوده است.

 بوعلی تصریح کرد: فراخوان رقابت به منظور شناسایی استعدادهای هنری در کشور با موضوع دفاع مقدس و کشف ۱۸۵ هنرمند در قالب برنامه «راوی شو» و تولید ۷ برنامه ۶۰ دقیقه‌ای برای پخش از شبکه‌های ملی و استانی همچنین تولید مجموعه تلویزیونی «روز خون» با موضوع حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ(ع) در ۷ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای، تهیه ۲۲ فیلم مستند، تولید ۷ فیلم کوتاه، تولید ۲ فیلم بلند داستانی، تولید ۳۱۳ دقیقه جلوه متحرک، طراحی و اجرای ۲۰ پوستر گرافیکی با استفاده از هوش مصنوعی، ترسیم ۲۳ تابلوی انتزاعی رنگ روغن و برگزاری جشنواره بین‌المللی رادیوتئاتر از برنامه‌های کمیته‌های فرهنگی، هنری و رسانه است.

وی افزود: اجرای برنامه «شب‌های پرستاره»، راه‌اندازی ارکست سمفونیک با ۱۵ قطعه در سطح کشور و سمفونیک شهدای مقاومت فارس، استفاده از ظرفیت صدا و سیما در راستای تبیین سیره شهدا در قالب ۵۳ برنامه تلویزیونی، تولید ۶۲ برنامه رادیویی با عنوان یادواره عاشقی، تولید ۱۷۶ برنامه رادیویی به عنوان خاکریز خاطره، اجرای ۴۳ نمایش رادیویی، تولید ۳ قطعه موسیقی، ۵ نمایش خیابانی، برگزاری جشنواره تئاتر کشوری، برگزاری جشنواره سرود کشوری با مشارکت ۲۵۰ هنرمند و اجرای ۲۷ نمایش میدانی از دیگر برنامه‌های کمیته‌های فرهنگی هنری و رسانه بوده است.

بوعلی در خصوص نشر و تألیف کتاب اظهار کرد: تالیف ۲۵۰ عنوان کتاب با مشارکت انتشارات معتبر کشوری، ۲۶ کتاب صوتی، برگزاری ۸ پویش کتابخوانی در سطح ملی و استانی، تشکیل شبکه نویسندگان استان فارس، راه‌اندازی فروشگاه کتاب در شیراز و تشکیل گروه‌های کتابخوانی در استان از برنامه‌های کمیته تألیف بوده است.

فرمانده سپاه فجر استان فارس جمع‌آوری ۴۹۶ هزار و ۹۴۶ سند از شهدا، جانبازان و آزادگان؛ آغاز طرح سرگذشت پژوهی؛ تهیه ۷ هزار و ۸۱۹ مصاحبه با خانواده شهدا و جانبازان؛ شناسایی یک‌هزار و ۶۰۰ محتوا با موضوع ایثار و مقاومت، تهیه آلبوم اسناد و عکس‌های شهدا و تقدیم به خانواده‌های آنان را از برنامه‌های کمیته جمع‌آوری اسناد اعلام کرد.

وی در خصوص برنامه‌های تکریم ایثارگران نیز اظهار کرد: تهیه ۱۵ هزار قاب هوشمند از شهدا، ۲۴ هزار و ۵۰۰ دیدار تکریم از خانواده شهیدان و جانبازان، تهیه مدال افتخار برای ۱۵ هزار شهید فارس و تدارک سفر زیارتی برای ۱۸۵ نفر از خانواده شهدا از برنامه‌های کمیته تکریم بوده است.

بوعلی از راه‌اندازی سایت کنگره شهدای فارس هم خبر داد و سپس افزود: نصب تابلوی کوچه شهدای ادیان از کارهای ویژه‌ای بود که در این مراسم ۷۰ نفر از بزرگان ادیان حضور داشتند.

بزرگترین رویداد فرهنگی سال در دومین کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس

جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس نیز در این نشست خبری بیان کرد: بزرگترین رویداد فرهنگی سال را در دومین کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس خواهیم داشت.

سردار هاشم جمالی بیان کرد: در اختتامیه این اجلاسیه میهمانانی از سراسر کشور حضور خواهند داشت و ۱۰ آبان ماه یک روز ماندگار خواهد بود.

وی اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری جهان اسلام و محور مقاومت نیاز به گسترش تفکر روحیه ایثار و شهادت دارد؛ مدت‌ها بود که کنگره‌ها به فراموشی سپرده شده بودند، ۱۳ سال پیش یعنی در سال ۱۳۹۰ کنگره ملی شهدای فارس برگزار شد اما با تأکید مقام معظم رهبری (مدظله) بر این مهم، کنگره‌های شهدا دوباره احیا شد.

جمالی تصریح کرد: از یک سال پیش شورای سیاست‌گذاری در استان و شهرستان‌ها ایجاد شد و تمام نقاط استان از روستاها و شهرستان‌ها گرفته تا مرکز استان شاهد یک تحول بزرگ در راستای کنگره شهدا شدند و ۷ هزار و ۴۳۰ یادواره در سطح استان برگزار شد.

وی افزود: یکی از ویژگی‌های کنگره ملی شهدای استان فارس این است که از همه ظرفیت‌های هنر در همه عرصه‌ها استفاده شد.

جمالی ویژگی دیگر این کنگره را اعتماد و استفاده از هنرمندان استان فارس در همه زمینه‌ها دانست و گفت: ارکست سمفونیک شهدا ۷ آبان ماه تا ۹ آبان ماه در تالار حافظ برگزار خواهد شد.

جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس افزود: حدود یک هزار نفر در برپایی نمایشگاه دومین کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس با عنوان «روایت اقتدار» که در نمایشگاه بین‌المللی شهرک گلستان برگزار شده است، تلاش کردند.

جمالی بیان کرد: ۸ آبان ماه اجلاسیه ملی شهدای ارتش، ۹ آبان ماه اجلاسیه ملی شهدای زن و ۱۰ آبان کنگره ملی ۱۵ هزار شهید استان فارس در نمایشگاه بین‌المللی شهرک گلستان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403080100626
  • خبرنگار : 50976