مریم بافنده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اجرایی شدن مصوبه تغییر نام دانشگاه فنی و حرفهای به "دانشگاه ملی مهارت" اظهار کرد: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، طی ابلاغ دکتر مسعود پزشکیان و رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبه تغییر نام دانشگاه فنی و حرفهای به دانشگاه ملی مهارت اجرایی شد.
وی افزود: دانشگاه ملی مهارت خوزستان با داشتن ۵ مرکز شامل آموزشکده شهید چمران، آموزشکده شهدا، آموزشکده کشاورزی، آموزشکده ملی مهارت دختران در اهواز و آموزشکده ملی مهارت دزفول، بزرگترین دانشگاه مهارتی استان به شمار میآید.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه ملی مهارت خوزستان گفت: در حال حاضر ۶ هزار دانشجو در ۳۴ رشته محل کاردانی و ۲۰ رشته محل کارشناسی ناپیوسته مشغول به تحصیل هستند.
بافنده یادآور شد: با اعلام نتایج آزمونهای کاردانی و کارشناسی، ثبتنام از پذیرفتهشدگان، به صورت حضوری و با دریافت مدارک موردنیاز از ۷ تا ۱۸ مهرماه در آموزشکدههای استان انجام شد و کلاسهای درس دانشجویان نوورود پس از انتخاب واحد از ۲۱ مهرماه آغاز شده است.
وی با اشاره به تعداد دانشجویان پذیرفتهشده در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳، عنوان کرد: در سال تحصیلی جدید تعداد ۲ هزار و ۶۰۰ دانشجو در مقطع کاردانی پیوسته، کاردانی ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته پذیرفته شدند.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه ملی مهارت خوزستان با اشاره به اضافه شدن یک رشته جدید، عنوان کرد: برای نخستین بار و با اخذ مجوز، رشته جدید مکاترونیک صنعتی در آموزشکده ملی مهارت شهید چمران اهواز راهاندازی شد که در سال تحصیلی جدید تعداد ۳۰ دانشجو در مقطع کاردانی در این رشته مشغول به تحصیل شدهاند.
انتهای پیام