نمایش «بار دیگر، من آنجا نیستم»، یادآور روزهای زیسته ما است؛ روزهای تلخ و شیرینی که با انتخاب خود رقم زدهایم. انتخاب ماندن یا رفتن، زیستن یا زندگی کردن، خوب یا بد بودن و بسیاری دیگر. زندگی همیشه همان امتحانی نیست که فرصت طولانی برای تفکر به ما بدهد، گاهی در لحظه باید مهمترین تصمیم را گرفت تا درگذر عمر عقوبت غلط یا درست بودنش را زیست کنی. اگر بخت و منطق در آن لحظه با تو یار باشد شیرینیاش را خواهی چشید و اگر نباشد تلخیاش را که البته ممکن است به تو جانی تازه ببخشد.
نمایش «بار دیگر، من آنجا نیستم»، روایتگر لحظات نزیستهای است که در آرزوی آن کمر خم میکنیم و روایتگر دوراهیهایی که خیلی وقتها آرزو میکردیم نبودند تا سرنوشت را به گردن تقدیر بیندازیم نه به گریبان تصمیم. شاید تماشای این نمایش برای افرادی که دچار تردید در رقم زدن بهترین یا بدترین لحظات زندگیشان هستند خالی از لطف نباشد، جوانانی که در ابتدای راه انتخاب هستند و اتفاقاً مهمترین انتخابهای آنها نیز در همین مرحله رقم میخورد تا شاهد ریشه دواندن آن در سالهای بعدی زندگی باشند.
لیلا پرویزی و گروهش این شبها در تماشاخانه ماه حوزه هنری، واقع در عمارت تاریخی سعدی اصفهان، راوی روانشناسانۀ انتخاب از بین دوراهیها و فرصتی است برای شنیدن، آموزش و درک برای انتخابی آگاهانهتر بهمنظور بهتر زیستن. نمایشی که تا هشتم آبانماه هر شب ساعت ۱۹:۳۰ به روی صحنه است.
لیلا پرویزی، کارگردان نمایش «بار دیگر، من آنجا نیستم» در گفتوگو با ایسنا و با بیان اینکه این نمایش در خصوص تردیدها، حسرتها، دودلیها، دوراهیهای انتخاب و رابطه است، گفت: هرکدام از ما در زندگی خود، همیشه دوراهیهایی همچون انتخاب شغل، رشته، انتخاب همسر و حسرتهایی را تجربه کردهایم که پس از انتخابها برایمان به وجود میآیند. این نمایش به جهانهای موازی میپردازد و اینکه ممکن است هرکدام از ما ممکن است ورژنهای مختلفی داشته باشیم که انتخابهای ما را در جهان دیگر زیست کند.
او با اشاره به اینکه ایدۀ نمایش «بار دیگر، من آنجا نیستم» متعلق به مهدی میرباقری از نویسندگان مطرح است، افزود: این نمایشنامه بسیار بهروز بود و با اتفاقاتی که درحال حاضر در جامعه و در بین جوانها در حال رخ دادن است، مطابقت دارد و من سعی کردم تغییراتی در متن ایجاد کنم و آن را به اجرا برسانم.
پرویزی ادامه داد: من سالها است که در حال کار کردن با تعدادی از بازیگران این نمایش هستم که افرادی بااستعداد و باتجربه و عضوی از گروه هستند. لازم به ذکر است که این نمایش مناسب سنین ۱۵ سال به بالا و بهخصوص قشر جوان جامعه و افرادی است که میخواهند رابطهای را آغاز کنند.
کارگردان نمایش «بار دیگر، من آنجا نیستم» با بیان اینکه نمایش «بار دیگر، من آنجا نیستم» در ژانر درام است، خاطرنشان کرد: یکی از معضلات و مشکلات فراگیر در جامعه کنونی ما دربارۀ حسرتها و اتفاقات زیاد زندگی مشترک ازجمله طلاقهای عاطفی، ازدواجهای سفید و گسستن رابطهها است و به نظر من چقدر خوب است که ما متنی بهروز داریم که هوشمندانه به این معضل اشاره میکند و برای حل آن راهکار ارائه میدهد.
او با اشاره به اینکه این نمایش جنبه روانشناسانه نیز دارد، افزود: در افتتاحیه نمایش، ۶۰ نفر از روان شناسان از مراکز گوناگون به تماشای نمایش نشستند و هر شب یکی از روان شناسان، این نمایش را پس از اتمام، مورد تحلیل، نقد و بررسی قرار میدهند.
این کارگردان اضافه کرد: در نمایش «بار دیگر، من آنجا نیستم» بهنام شمسایی، سید پویا امامی، میلاد معینی، مرضیه مهرجویی و پردیس پرویزی به ایفای نقش پرداختهاند. همچنین نگین هنرجو بهعنوان دستیار کارگردان و برنامهریز، فاطمه عزیزی بهعنوان منشی صحنه، محمدرضا صفار زاده بهعنوان مدیر صحنه و لیلا پرویزی بهعنوان طراح صحنه در این نمایش حضور دارند.
او افزود: مینا یحییآبادی طراح پوستر و بروشور و امیرحسین مسعودی و هانا فرهادی عکاس هستند و علی فرجی موشن، میثم خسروی انتخاب موسیقی و تصویر و امیرحسین مسعودی ساخت تیزر را بر عهده دارد. همچنین امیرحسین حسینیان بهعنوان دستیار صحنه، سمیه طیبی بهعنوان مدیر روابط عمومی و مینا یحییآبادی بهعنوان مدیر تبلیغات در این نمایش حضور دارند.
انتهای پیام