دبیر کارگروه نظارت براجرای احکام پروندهای قاچاق کالا و ارز دادستانی استان، شامگاه دوشنبه ۳۰ مهر در این جلسه، با اشاره به تبعات زیان بار و متعدد قاچاق سوخت در ابعاد مختلف در استان، آمار بالای کشته های جاده ای، مولفه های فرهنگی، حضور اتباع بیگانه، دپوی سوخت در محل های متعدد، جایگاه های سوخت متخلف، کودکان خیابانی و... را از جمله تبعات قاچاق سوخت در استان عنوان کرد.
ابوالفضل احمد زاده، با تشریح این مطلب که در زمینه قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان، سه رویکرد اصلی وجود دارد، افزود: کسب درآمد خانواده و تأمین معیشت افراد از طریق قاچاق سوخت، ضرر و زیان ناشی از قاچاق سوخت به خود افراد و دیگران و قاچاق سازمان یافته و حرفه ای سه رویکرد عمده در زمینه قاچاق سوخت درسیستان و بلوچستان است.
معاون حقوق عامه دادستانی استان سیستان و بلوچستان در این جلسه آموزشی، اشتغال کودکان و افراد کم سن و سال به قاچاق سوخت، کسب درآمدهای نامشروع وهنگفت قاچاق، لطمه های جبران ناپذیر فرهنگی و اجتماعی، خسارات جانی و مالی به افراد جامعه و هدررفت سرمایههای ملی و بیت المال را از مصادیق و آثار مخرب قاچاق سوخت در استان ذکر کرد.
این مقام قضایی، ضمن قدردانی از فعالیت های انجام شده و عملکرد خوب منطقه زاهدان در سال های اخیر در خصوص پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت و با تأکید بر برگزاری جلسات کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت و پیگیری اجرای مصوبات آن افزود: در مواردی که مصوبات کارگروه مذکور به هر دلیل قابل پیگیری نباشد، دادستانی استان پیگیری لازم را جهت به نتیجه رسیدن مصوبات انجام خواهد داد.
این دوره آموزشی از سوی دبیر کارگروه نظارت براجرای احکام پروندههای قاچاق کالا و ارز دادستانی استان سیستان و بلوچستان، با حضور مدیر، معاونین و کارکنان واحدهای مرتبط با حفظ و صیانت از فرآورده های نفتی منطقه زاهدان در ستاد منطقه برگزار شد.
انتهای پیام