مقاومت، ذیل رحمت الهی تفسیر می‌شود/ ضرورت همگرایی نهادهای دینی، حوزوی و انقلابی

دبیرکل مجمع جهان اهل‌ بیت(ع) تمام ارگان‌های دینی و فرهنگی را موظف به تولید محتوای مناسب دانست و گفت:عظمت شهید نصرالله به حدی رسیده که حتی دشمن از پیکر مطهر ایشان در هراس است. امام موسی صدر نقل می‌کنند که در گذشته، شیعیان همواره شغل‌های معمولی و رده‌پایین جامعه لبنان را در اختیار داشتند؛ اما سیدحسن، مذهب شیعه و پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) را در لبنان و در تمام دنیا، به عزت و افتخار رساند.  

به گزارش ایسنا، آیت‌الله رمضانی- دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) - در جلسه «قرارگاه حوزوی مقاومت»  بر اهمیت تامین محتوای صحیح در شرایط حساس منطقه تاکید کرد و گفت: باید تئوری مقاومت در عرصه بین‌الملل به خوبی تبیین شود. معنای مقاومت در غرب با خشونت برابری دارد؛ لذا تببین این مفهوم برای مخاطب جهانی، از اهمیت بالایی برخوردار است.  


دبیرکل مجمع جهان اهل‌بیت(ع)، به سیزده سال ابتدایی بعثت پیامبر(ص) اشاره کرد و گفت: ایشان در این ایام، علیرغم اینکه در شرایط سختی بودند و یاران ایشان نیز توصیه می‌کردند که با کفار و منافقان بجنگند، اما پیامبر اسلام(ص) امتناع کرده و خود را موظف به جهاد تبیین می‌دانستند.  


وی، مقاومت را به معنای مقابله با خودکامگی و انتشار رحمت الهی دانست و بیان کرد: روایت‌گری صحیح از اتفاقات میدانی در لبنان و فلسطین، بسیار مهم است. در غرب، اسلام رحمانی را مطرح کردند و قصد دارند تا مفهوم مقاومت را از دین حذف کنند؛ در حالی که مقاومت، ذیل رحمت الهی تفسیر می‌شود.  


دبیرکل مجمع جهان اهل‌بیت (ع)، به پروتکل‌های بیست‌ و چهار گانه صهونیست‌ها اشاره کرد و گفت: این مفاد، حاکی از اندیشه نژادپرستی صهیونیست‌ها است و در نهایت می‌خواهند تا کل جهان، در خدمت این تفکر افراطی باشد.  


وی تمام ارگان‌های دینی و فرهنگی را موظف به تولید محتوای مناسب دانست و ابراز کرد: عظمت شهید نصرالله به حدی رسیده که حتی دشمن از پیکر مطهر ایشان در هراس است. امام موسی صدر نقل می‌کنند که در گذشته، شیعیان همواره شغل‌های معمولی و رده‌پایین جامعه لبنان را در اختیار داشتند؛ اما سیدحسن، مذهب شیعه و پیروان مکتب اهل‌بیت(ع) را در لبنان و در تمام دنیا، به عزت و افتخار رساند.  


لزوم حمایت روشمند از جبهه جهانی مقاومت  


حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمفید حسینی کوهساری- معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه - هم در این جلسه با اشاره به شرایط خاص بین‌المللی و منطقه‌ای، بر ضرورت همگرایی و هم‌افزایی نهادهای دینی، حوزوی و انقلابی تاکید کرد و ابرار داشت که قرارگاه حوزوی مقاومت با همین هدف ایجاد شده است.  در این قرارگاه، نمایندگان نهادهای مختلف همچون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نهادهای عالی حوزوی، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام و تعداد دیگری از نهادهای دینی و بین‌المللی حضور دارند و دست همگان را برای حمایت روشمند و قرارگاهی از جبهه جهانی مقاومت می‌فشاریم.  


حجت‌الاسلام سیدمحی‌الدین قوامی- دبیر قرارگاه حوزوی مقاومت و مدیرکل آفریقا و عربی معاونت بین‌الملل حوزه‌های علمیه- نیز در این جلسه، گزارشی از فعالیت‌های این قرارگاه را ارائه داد.

انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۳۰ مهر ۱۴۰۳ / ۱۹:۰۰
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1403073023431
  • خبرنگار : 71461