شاهین کُردرستمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، گفت: پیشبینی میشود امسال تولید ماهیان گرمابی در شهرستان به ۶۲۰۰ تن برسد.
کردرستمی افزود: سال گذشته ۵۴۰۰ تن انواع ماهیان گرمابی در شهرستان قصرشیرین تولید و روانه بازار مصرف شد.
رئیس اداره شیلات شهرستان قصرشیرین با بیان اینکه نیمی از ماهیان گرمابی تولیدی در شهرستان قصرشیرین در بازار داخل استان کرمانشاه عرضه میشود، گفت: مابقی تولیدات این شهرستان روانه کشور عراق میشود.
وی یادآور شد: چهار نوع ماهی گرمابی شامل کپور معمولی، کپور علف خوار(آمور)، فیتوفاگ و بیگ هد(سرگنده) در مجتمع شهدای شهرستان قصرشیرین تولید میشود.
کردرستمی گفت: استان کرمانشاه به واسطه تولید ماهیان گرمابی در شهرستان گرمسیر قصرشیرین رتبه اول تولید ماهیان گرمابی را بین استانهای غیرساحلی کشور دارد.
به گفته کردرستمی برداشت ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تا اواسط بهمن ادامه مییابد.
انتهای پیام