«یحیی شفیعی» با اشاره به برگزاری جلسه بررسی وضعیت عرضه و قیمت گوشت گرم گوسفندی که با حضور رئیس سازمان جهادکشاورزی استان و نمایندگانی از استانداری، دامپزشکی، صمت، اتاق اصناف، کشتارگاهها، صنف پروتئین و تعدادی از قصابان استان، گفت: این نشست با توجه به بهبود و فراوانی دام زنده در استان یزد و استانهای همجوار و کاهش قیمت دام زنده، برگزار شد.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان بیان کرد: پس از بحث و تبادل نظر، قیمتهای گوشت گرم گوسفندی به شرح قیمت لاشه گوشت قرمز گوسفندی(بره/ کره) درب کشتارگاه؛ ۵۳۷ هزار تومان و قیمت مصرفکننده گوشت قرمز گوسفندی (بره/ کره) : ۵۸۰ هزار تومان تعیین شد.
انتهای پیام