به گزارش ایسنا، پیشبینیهای انجمن جهانی فولاد چشماندازهای متفاوتی را بین چین و سایر مکانهای کلیدی فولاد در بقیه جهان، از جنوب آسیا تا خاورمیانه و آمریکای لاتین نشان میدهد.
سیمون تروت، مدیر اجرایی سنگ آهن در شرکت Rio Tinto، بزرگترین تامین کننده مواد تشکیل دهنده فولاد در جهان، در یک سخنرانی در ملبورن اظهارکرد که چین از نظر تقاضای فولاد در اوج ساختاری قرار دارد. با وجود رشدی که در چین شاهد بودیم، جهان در ۲۰ سال آینده به فولاد بیشتری نسبت به ۳۰ سال گذشته نیاز خواهد داشت.
انجمن جهانی فولاد شاهد براین موضوع است که مصرف چین برای چهارمین سال کاهش در سال ۲۰۲۴ به ۸۶۹ میلیون تن رسیده است، در حالی که تقاضا در بقیه نقاط جهان ۱.۲ درصد افزایش یافته و به ۸۸۲ میلیون تن رسیده است. به گفته این انجمن، سهم چین در سال ۲۰۲۵ بیشتر کاهش خواهد یافت.
این ارقام نشان میدهد که چگونه پایان رونق چند دهه زیرساختها و املاک چین، مصرف فولاد این کشور را تغییر میدهد. اما آنها همچنین دلیل دیگری برای افزایش شدید صادرات چین در سال جاری به بالاترین حد خود از سال ۲۰۱۶ نشان میدهند که افزایش تقاضا در جاهای دیگر است.
انجمن جهانی فولاد اعلام کرد که بازار هند در سال جاری با رشد ۸ درصدی؛ پس از افزایش ۱۴ درصدی در سال ۲۰۲۳ به ۱۴۳ میلیون تن خواهد رسید، در حالی که سایر اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه برای دومین سال متوالی شاهد رشد حدود ۷ درصدی خواهند بود.
بلومبرگ گزارش کرد که بقیه کشورهای جهان، آخرین بار در سال ۲۰۱۸ از سهم چین از تقاضا پیشی گرفتند. انجمن جهانی فولاد با توجه به اقدامات محرک اخیر پکن برای حمایت از رشد و با استناد به احتمال فزاینده مداخله اساسی دولت و حمایت از اقتصاد اعلام کرد که تقاضای فولاد چین میتواند در سال ۲۰۲۵ تقویت شود.
انتهای پیام