حسن اصلانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: پس از برگزاری جلسات متعدد با آموزش و پرورش و ادارات ذیربط استان جهت اجرای برنامه ابلاغی نظارت بر توانمندسازی حقوقی و قضایی دانشآموزان، اولیاء و مربیان مدارس با رویکرد استفاده از فناوریهای نوین با اهداف پیشگیرانه (طرح قاضی مجازی در مدرسه)، این طرح در مدارس مقطع دوم متوسطه شهرستان سنندج جهت افزایش دانش حقوقی دانشآموزان، اولیاء و معلمان شروع شد.
وی افزود: در راستای اجرای این برنامه، قضات، وکلاء، اساتید و حقوقدانان منتخب استان که مایل به همکاری و حضور در مدارس بودند شناسایی و طی برنامهریزی اعلامی آموزش و پرورش و با هماهنگیهای به عمل آمده، برگزاری دورههای آشنایی با قوانین تحت عنوان قاضی در مدرسه یا زنگ قانون در دستور کار قرار گرفت.
اصلانی بیان کرد: نخستین کارگاه آموزشی این طرح با حضور ۷۰ نفر از محصلان رشتههای فنی هنرستان فنی معلم شهر سنندج به مدت ۳ ساعت برگزار شد.
وی افزود: با توجه به مشکلات موجود ازجمله استفاده دانشآموزان از موتورسیکلت بدون گواهینامه و غالباً استفاده از موتورسیکلتهای فاقد پلاک، مدرس کارگاه درخصوص جنبههای حقوقی و کیفری مرتبط ازجمله رانندگی با وسیله نقلیه فاقد پلاک و مجازات رانندگی بدون پروانه رسمی و عدم امکان بهرهبرداری از بیمه شخص ثالث در صورت تصادف و الزام به جبران خسارات وارده، موضوعات مرتبط را تشریح کرد.
اصلانی خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به استفاده دانشآموزان از تلفن همراه و فضای مجازی، جرایم این حوزه و تهدیدات و خطراتی که افراد با آن روبهرو هستند ازجمله هک، سرقت، کلاهبرداری در فضای مجازی، شنود غیرمجاز و جریم منافی عفت توسط مدرس کارگاه برای دانشآموزان تشریح شد.
وی یادآور شد: در پایان این کارگاه، از دانشآموزان و معلمان نظرسنجی به عمل آمد.
انتهای پیام