علی سالاروند در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: هوشمندسازی گامی اصولی برای افزایش ضریب حفاظتی مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست و اقدامی مؤثر برای احیای زیستگاهها و افزایش غنای گونههای حیات وحش استان است.
وی بیان کرد: اولین هوشمندسازی مناطق حفاظتشده کشور در لرستان انجام شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با بیان اینکه با کمبود محیطبان در لرستان مواجهیم، گفت: براساس نرم جهانی، به ازای هر ۱۰۰۰ هکتار باید یک محیط بان داشته باشیم.
سالاروند با بیان اینکه در این استان تقریباً ۳۲۲ هزار هکتار مناطق حفاظتشده و اثر طبیعی و ملی وجود دارد و ۱۳۶ هزار هکتار نیز منطقه شکار و صید ممنوع در استان داریم، اظهار کرد: با این گستردگی عرصه، تعداد محیطبانان در لرستان کم و از نرم جهانی نیز بسیار کمتر است.
وی گفت: استفاده از سیستم پایش هوشمند، جبرانکننده کمبود نیروی محیطبان و مؤثر در پیشگیری از شکار و صید غیرمجاز است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان ادامه داد: برای پایش ۱۲ دوربین با قدرت بالا و ۳۰ دوربین با برد ۱۰ کیلومتر برای مناطق حفاظتشده خریده و نصب شده است. همچنین سلاح اداری کلاشینکف در اختیار محیطبانان قرار داده شده و تجهیزات انفرادی نیز برای آنها خریده شده است.
او با اعتقاد به اینکه محیط زیست مردممحور شده است، افزود: برای حفاظت از مناطق حفاظتشده محیط زیست شبکه گستردهای برای گزارش دادن به محیطبانان و مسئولان محیط زیست استان راهاندازی شده است.
انتهای پیام