علی پاشایی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از راهکارها در راستای کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار توسعه آموزشهای مهارتی است.
وی خاطرنشان کرد: دوران مدرکگرایی تمام شده و دنیای تخصص و مهارت است جوانان جویای کار باید به این سمت بیایند و به کار مهارتی روی بیاورند و این فرهنگ باید نهادینه شود.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای لرستان اضافه کرد: از همه مدیران در حوزه آموزش مهارتی انتظار میرود همگراییوهمافزایی بیشتری داشته باشند، چون خروجی آن کاهش نرخ بیکاری خواهد بود.
پاشایی با اشاره به تهیه سند مهارت لرستان، افزود: به منظور ایجاد هماهنگی و پیشبرد اهداف و امور آموزشهای فنی، حرفهای و مهارتی غیررسمی در استانها، کارگروه توسعه مهارت با عضویت نهادها، دستگاههای اجرایی و تشکلهای ذیربط به عنوان کارگروه تخصصی شورای برنامهریزی و توسعه استان به ریاست استاندار یا یکی از معاونان وی تشکیل میشود.
وی بیان کرد: از اهداف تهیه این سند شناخت وضعیت جمعیتی و جغرافیایی توسعه مهارتوشناخت و تحلیل برنامهها و ظرفیتهای بالقوه توسعه مهارت و بررسی مسائل و مشکلات توسعه مهارت لرستان است.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای لرستان ادامه داد: ارائه برنامه حمایت از مهارت آموزی در سطح استان، ارائه برنامه برای ترویج فرهنگ مهارت آموزی و ارتقای مهارت در استان، بررسی و ارائه راهکارهایی برای توسعه فناوریهای آموزشی و تنوع بخشی به آموزشها از جمله وظایف و اختیارات کارگروه توسعه مهارت استان است.
پاشایی حمایت از برنامههای تربیت مربی فنیوحرفهای و بازآموزی و توانمندسازی آنها، حمایت از توسعه مراکز کارآموزی جوار کارگاه و بینکارگاهی توسط بنگاههای اقتصادی استان و بررسیوپیگیری وضعیت اشتغال مهارت آموختگان استان را از دیگر وظایف برشمرد.
انتهای پیام