پیرحسین کولیوند ۲۵ مهرماه در اجلاسیه ۶۷ شهید امدادگر خراسان شمالی اظهار کرد: کنگره شهدای امدادگران هلال احمر، یک کنگره بین المللی است و مربوط به یک شهر و کشور نیست.
وی ادامه داد: شهدای ما امدادگر بودند و اسلحه آنها برانکارد بود و جانشان را برای نجات دیگران تقدیم میکردند.
وی با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر انتقال پیام شهدا به جوانان در این کنگرهها گفت: تعداد اعضای جوانان ما تا چند سال قبل حدود ۴۶۰ هزار نفر بود اما اکنون به سه میلیون جوان رسیده است که پیام شهدا را نیز درک کرده اند و از آنها درس میگیرند.
کولیوند با بیان اینکه جمعیتهای هلال احمر استانها امروز برای برگزاری این اجلاسیهها سبقت میگیرند، افزود: آنها برای اینکه بدانیم به چه افرادی مدیون هستیم و در چه مسیری باید حرکت کنیم، این اقدام را در دستور کار خود دارند.
وی به ۶ خصوصیت شهدای امدادگر اشاره کرد و افزود: شهدای امدادگر، ایثار و از خودگذشتگی داشتند، شجاع بودند و نترس و با اراده قوی در میادین نبرد از خط مقدم و خطوط اصلی گرفته تا تبادل نامه و حضور در اردوگاه و بیمارستان حضور داشتند.
وی ادامه داد: آنها احساس مسئولیت داشتند و خود را مسئول حفظ جان رزمندگان میدانستند. آنها تعهد انسانی و اخلاقی داشتند و به کار خود متعهد بودند.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: مهارت و آمادگی نیز دیگر ویژگی آنها بود و به اندازه خیلی از افرادی که امروز ادعا دارند، توانمند بودند. آنها ایمان و باور قلبی داشتند و اینها از مهمترین ویژگی امدادگران شهید بود.
وی تاکید کرد: امدادگران ما مومن بودند و هجرت و جهاد کردند که مصداق قرآنی دارد. خیلی از امدادگران از نقاط دوردست به جبهه رفتند و این بسیار جای تأمل دارد.
وی تصریح کرد: امدادگران شهید، رویشی داشت به نام جوانان هلال احمر که ماهر و با ایمان هستند و اکنون پا در جای پای آنها گذاشتهاند.
کولیوند به جنایت جنگی رژیم منحوس صهیونیستی اشاره کرد و گفت: رژیم صهیونیستی یک وسیله عمومی به نام پیجر را تبدیل به وسیله ترور کرد و ۳۰۰۰ مجروح چشمی ایجاد کرد.
وی بیان کرد: هرجای دنیا این تعداد مجروح چشم ایجاد میشد به مشکل میخورند اما ظرف چند ساعت ۲۰۰ پزشک کشور ما برای کمک، اعلام آمادگی کردند.
وی با تاکید بر اینکه در لبنان شرایط سختی بود و شهید سید حسن نصرالله میگفت نمیخواهد باری بر دوش ما بگذارد، تصریح کرد: اما ما اماده رفتن شدیم و ظرف چند ساعت خودمان را به لبنان رساندیم.
وی با بیان اینکه بعضی از مجروحان از ناحیه هردو چشم، بینی، سینه و انگشت دچار مجروحیت شده بودند، افزود: آنجا یک جنایت جنگی به تمام معنا رخ داده بود.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: از ۷۰۰ نفر مجروحی که وجود داشت ۵۰۰ نفر را به کشور آوردیم که ۵۰ نفر به خراسان رضوی اعزام شدند و در مجموع ۸۰ درصد مجروحان از نابینایی نجات پیدا کردند.
وی اظهار کرد: برای این رژیم منحوس، امدادگر، صلیب سرخ و بیمارستان فرقی نمیکند و حتی جایی که یکبار بمباران کرده بود را برای اینکه کسی به کمک آنها نرود دوباره بمباران میکرد.
وی با بیان اینکه لبنان به نمایشگاهی از جنایت جنگی تبدیل شده است، بیان کرد: ۳۰۰ هزار نفر از لبنان به روسیه رفتند و یکمیلیون نفر آواره شدند.
کولیوند تاکید کرد: در لبنان، بیمارستانی در یک محل برپا کرده بودیم که میشد ۱۰۰ هزار نفر را نیز پیرامون آن اسکان داد اما ساعت ۲ صبح با ۱۰ موشک آنجا را از بین بردند.
وی با تأکید بر اینکه اما ما یک بیمارستان و مرکز دیگر ایجاد کردیم و در این مسیر کوتاه نمیآییم، افزود: مسیر ما را شهدا مشخص کردهاند و افتخار ماست که در مسیر جهاد فی سبیل الله حرکت کنیم که یا کار را انجام دهیم یا جانمان را فدا کنیم. خودمان در صحنه حضور داریم و دبیرکل ما نیز دیروز از سوریه برگشت.
کولیوند بیان کرد: چند روز پیش ۱۰۰ کامیون ارزاق و مواد زیستی که مردم کمک کرده بودند را به لبنان اعزام کردیم و ظرف چند روز آینده نیز یک کشتی ۱۰ هزار تنی را از کمکهای اختصاصی مردم اعزام میکنیم.
انتهای پیام