دکتر جمال فیاضی در چهارمین همایش صنعت و تجاریسازی کشاورزی که امروز (۲۵ مهرماه) در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، با اشاره به مبحث تجاریسازی اظهار کرد: وظیفه دانشگاه این است که از فضای سلولی و بیولوژی حرکت بکنیم اما در نهایت باید نتیجه کار تبدیل پول در جیب کشاورز باشد. با وجود این همه نعمت آب، خاک و نیروی انسانی دنبال این هستیم این منابع را به GDP کشاورزی تبدیل کنیم و آن را افزایش دهیم.
رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان افزود: امیدواریم خروجی این برنامهها به دست آوردن راهکار برای رسیدن به اهداف باشد. اگر صنعت در کنار کشاورزی قرار بگیرد قطعاً بیمهکننده مسیر تولید در کشاورزی است. در حوزه کشاورزی محدودیت زمانی برای تولید وجود دارد و اگر اضافه تولید محصولات کشاورزی مصرف نشود باید برای مصارف بعدی نگهداری و تبدیل شود یا صادرات شود که صادرات به معنی تجاریسازی است.
فیاضی یاداور شد: در چند ماه آینده یک همایش بینالمللی در عرصه هوش مصنوعی و کاربردهای آن در کشاورزی در این دانشگاه برگزار خواهد شد. با توجه به اینکه دنیای کنونی دنیای اثرات متقابل است و در این زمینه دادههای زیادی به دست میآید و با دادههای بزرگی مواجه میشویم مدلهای معمول از تحلیل این دادهها قاصر هستند. بنابراین برای اینکه بتوانیم این بخش را مدیریت کنیم و آن را در دسترس داشته باشیم ناگزیر هستیم گذری به بحث هوش مصنوعی داشته باشیم.
انتهای پیام