محمد رشیدی در نشست با مسئولین سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در محل برج فناوری استان، با تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته در مجموعه جهاددانشگاهی، گفت: مجلس از هیچ حمایتی برای کمک به این نهاد و شرکتهای دانش بنیان تحت حمایت آن دریغ نمیکند.
وی به تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان در مجلس گذشته اشاره و تصریح کرد: در دوره قبل این قانون را در حمایت از شرکتهای دانش بنیان مصوب کردیم تا اقدامی جدی در حمایت از این شرکتها رقم بخورد و باز هم از هیچ حمایتی در این زمینه دریغ نمیکنیم.
این نماینده مجلس به ظرفیت خوب استان در حوزه شرکتهای دانشبنیان اشاره کرد و با اشاره به وجود ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در استان، افزود: خوشبختانه کرمانشاه از نظر تعداد کمی و کیفیت شرکتهای دانش بنیان در غرب کشور پیشتاز است.
رشیدی با اشاره به فعالیت شرکتهای دانش بنیان کرمانشاه در زمینههای مختلف، خاطرنشان کرد: فعالیت این شرکتها ما را از واردات بسیاری از محصولات بینیاز میکند و حمایت جهاددانشگاهی از این شرکتها قابل تقدیر است.
وی در ادامه به اقدامات خوب جهاددانشگاهی در زمینه فرآوری قیرطبیعی هم اشاره و تصریح کرد: ۷۰ درصد ذخایر قیر طبیعی کشور در کرمانشاه قرار دارد و متاسفانه این ذخایر ارزشمند بدون فرآوری از استان خارج میشوند، در این بین سازمان جهاددانشگاهی توانسته برای اولین بار در زمینه فرآوری این ماده معدنی گام برداشته و از قیرطبیعی، کربن فعال تولید کند.
رشیدی گفت: فرآوری این ماده معدنی ارزشمند علاوه بر جلوگیری از خام فروشی آن، ارزش افزوده بسیاری برای استان به همراه خواهد داشت و در همین راستا نیاز است از سازمان جهاددانشگاهی در زمینه فرآوری قیرطبیعی حمایت شود.
وی با اشاره به هدفگذاری سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در زمینه راه اندازی مجتمع فرآورش قیرطبیعی گفت: استان به چنین پروژه مهمی نیاز دارد و همه باید از جهاددانشگاهی در این مسیر حمایت کنیم.
رشیدی در ادامه با تاکید بر لزوم حمایت مالی از سازمان جهاددانشگاهی، با اشاره به ردیف اعتباری پژوهشکده توسعه کالبدی و پارک علم و فناوری کرمانشاه در قانون بودجه گفت: با توجه به اقدامات مطلوب این دو مجموعه حتما پیگیریهایی در خصوص افزایش اعتبار این دو مرکز خواهیم داشت.
وی همچنین تاکید کرد، از طریق «ایمیدرو»، سرمایه گذاری و تولید صنعتی کربن فعال از قیرطبیعی پیگیری شود.
انتهای پیام