«رضا بهنام پور» در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی بخش کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: ۱۵۵ واحد گوشتی مرغ در استان کهگیلویه و بویراحمد داریم که از تعداد ۱۳۰ واحد فعال است و ۱۰ واحد راکد غیرفعال که در مناطق مسکونی و حاشیه شهرها قرار گرفتهاند و بدلیل فاقد شرایط بهداشتی و زیست محیطی باید مجوز آنها ابطال شوند.
وی اظهار کرد: ۱۵ واحد مرغداری در استان کهگیلویه و بویراحمد راکد قابل احیا و بازگشت به چرخه تولید هستند که دنبال بازگشت به چرخه تولید این واحدها هستیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در دو سال اخیر ۱۰ واحد مرغداری به بهره برداری رساندیم، ۱۰ واحد نیز احیا شدند و ۶ واحد افزایش ظرفیت دادند.
بهنام پور تصریح کرد: ۱۳ واحد مرغداری با ظرفیت ۲۵۴ هزار قطعه استان کهگیلویه و بویراحمد در حال ساخت داریم که تا پایان سال ۱۴۰۴ به تولید استان اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: نیاز سالانه استان کهگیلویه و بویراحمد به گوشت مرغ ۲۱ هزارتن با سرانه مصرف ۲۸ کیلوگرم است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در سال گذشته ۲۰ هزار و ۱۰۰ تن تولید گوشت مرغ در استان داشتیم که با این وضعیت ۹۰۰ تن تا خودکفایی استان در رابطه با گوشت مرغ فاصله داریم و با بهره برداری از واحدهای مرغداری در حال ساخت به خودکفایی خواهیم رسید.
بهنام پور تاکید کرد: سه کشتارگاه فعال در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
وی بیان کرد: مرغ زنده تابع عرضه و تقاضا است که بخشی از مرغ تولیدی استان به خارج از استان انتقال داده می شود و بخشی از نیاز استان نیز از استانهای همجوار تامین می شود.
انتهای پیام