سعید نارویی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه برداشت زیتون در سیستان و بلوچستان از شهریور ماه آغاز و تا آبانماه ادامه دارد، افزود: زرد، ماری، روغنی، مانزالینا، کنسروالیا و آربیکن از مهمترین نوع ارقام زیتون تولیدی باغداران است که بیشتر در شهرستانهای زاهدان، خاش، تفتان، میرجاوه و سیستان کشت میشود.
وی اظهار کرد: برداشت زیتون برای روغنگیری نیز در مرحله رسیدن به رنگ بنفش تیره است که میوه در این زمان بیشترین درصد روغن و روغن حاصله بالاترین کیفیت را داشته باشد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هماینک یک کارگاه فرآوری روغن زیتون در استان در مجتمع گلخانه سیادک زاهدان فعال است.
وی با اشاره به خواص زیتون اظهارکرد: زیتون به دلیل دارا بودن املاح غنی معدنی و ویتامینها، میوهای مغذی و بسیار مفید بوده و همچنین فسفر، کلسیم، پتاسیم، آهک، پروتیین، روغن، گوگرد و آهن از خواص درمانی این میوه است.
انتهای پیام