به گزارش ایسنا به نقل از ژاپن تایمز، این نظرسنجی که بخشی از یک پروژه دولتی-خصوصی و هدفش ترویج تحصیل در خارج از کشور بود، نشان داد که هزینه بالای تحصیل در خارج از کشور حتی پس از بحران کرونا، همچنان به عنوان یک مانع مهم باقی مانده است.
این نظرسنجی به صورت آنلاین و توسط موسسه «جهش برای فردا» در ماه فوریه انجام شد و در آن ۵۷۰۰ دانشجو و دانشآموز دبیرستانی در سراسر ژاپن به آن پاسخ دادند.
در پاسخ به این سوال که آیا ضعیف بودن ین در بررسی تحصیل در خارج از کشور تاثیر منفی دارد یا خیر، ۷۳.۵ درصد از ۲۸۵ دانشجویی که قبلا ابراز علاقه به تحصیل در خارج از کشور کرده بودند، گفتند که این مساله تاثیر منفی به همراه دارد. در همین حال، ۱۰.۷ درصد آنها اعتقاد داشتند که این مساله تا به امروز تاثیر نداشته اما بدون شک در آینده موثر خواهد بود.
در واقع درصد کل دانشجویان دانشگاهی که معتقد بودند کاهش ارزش ین تاثیر منفی بر تحصیل آنها در خارج از کشور داشته است، ۸۴.۲ درصد اعلام شد که نسبت به سال قبل ۱۶.۹ درصد افزایش داشته است. مجموع این رقم در میان دانشآموزان دبیرستانی ۶۶.۹ درصد بود که نسبت به سال گذشته ۱.۶ درصد افزایش داشت.
یکی از مسئولان این پروژه با بیان اینکه افزایش هزینههای زندگی تحصیل در خارج از کشور را دشوارتر میکند، گفت: امیدوارم دانشجویان در مورد تحصیل در خارج از کشور مثبت فکر کنند زیرا بورسیههای خصوصی وجود دارد که علاوه بر بورسیه های دولتی نیازی به بازپرداخت ندارند.
انتهای پیام