رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان:

بیش از ۶۰ پروژه در حوزه سلامت در همدان افتتاح شده‌ است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بیش از ۶۰ پروژه در حوزه سلامت در استان همدان افتتاح شده‌ است، گفت: روند ساخت ساختمان مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود دهه فجر سال آینده به افتتاح برسد.

دکتر محمدمهدی مجذوبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، به طراحی و بهره‌برداری از ۱۸ سامانه در دانشگاه اشاره و اظهارکرد: خرید ۱۳۰ هزار متر عرصه زمین در پردیس دانشگاه اقدام بسیار ارزشمندی بود تا بتوانیم هشت هزار متر فضای آموزشی جدید ایجاد کنیم.

مجذوبی از راه‌اندازی ۱۵ رشته‌مقطع تحصیلی جدید و ایجاد زیرساخت‌های دستیاری چشم‌پزشکی خبرداد و اضافه کرد: اقدامات شایسته‌ای در زمینه آموزش داشتیم، ازجمله اضافه کردن ۱۵ رشته‌مقطع تحصیلی به دانشگاه و جذب رشته دستیاری چشم‌پزشکی و تمامی کارهای مقدماتی آن انجام شده و منتظر آخرین جلسه شورای گسترش وزارتخانه هستیم که با مصوب شدن آن دستیار چشم‌خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: در حوزه بهداشت نیز افتتاح آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشتی و تجمیع آزمایش‌های تشخیص مولکول، افتتاح فاز دوم سردخانه نگهداری واکسن غرب کشور و نوسازی زنجیره سرما با خرید ۲۴۰ دستگاه یخچال محقق شد.

جذب ۲۰۲ بهورز در راستای تقویت ظرفیت‌های بهداشتی در روستاها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان تأکید کرد: مجوز جذب ۲۰۲ بهورز دریافت‌شده که این افراد در حال طی دوره کارورزی و آموزش هستند و به‌مرور طی یک سال آینده به خانه‌های بهداشت راه پیدا خواهند کرد.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی دندانپزشکی پورسینا در بهار و بخش تکمیلی بیمارستان فاطمیه با اضافه کردن بیش از ۸۰ تخت از اقدامات حوزه درمان بوده است، افزود: بیمارستان اکباتان سال گذشته افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید و مقرر شد درمان کودکان زیر هفت سال رایگان شود و ۴۱۲ تخت طی سه سال به بیمارستان‌های استان افزوده شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه افزود: توسعه و تجهیز سه اورژانس بیمارستان‌های مهر و امام حسین(ع) ملایر و علیمردانی نهاوند، راه‌اندازی دو مرکز سطح دو ناباروری در سطح استان و یک مرکز در کبودراهنگ، خرید و نصب پنج دستگاه سی‌تی‌اسکن در بیمارستان‌های استان، از اقدامات حوزه درمان است.

وی با اشاره به آمار موفقیت‌آمیز در حوزه ناباروری، اظهار کرد: از ۱۵ درصد درمان ناباروری در سال ۱۴۰۰ به ۲۵.۷ درصد رسیده‌ایم.

مجذوبی به تشریح اقدامات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی همدان پرداخت و گفت: اورژانس بانوان و اورژانس ناشنوایان برای نخستین‌بار در استان راه‌اندازی شد.

وی افزود: همچنین باتوجه به بحث ترافیک شهری پنج دستگاه موتورلانس به ظرفیت اورژانس اضافه شده و اورژانس هوایی نیز با وجود اینکه هر پرواز ۱۰۰ میلیون هزینه دارد هیچ هزینه‌ای از بیمار دریافت نمی‌شود و همه شهرستان‌های ما پد بالگرد دارند و این پتانسیل نیز در راستای تقویت عملکرد اورژانس مورد حمایت قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۱ مهر ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403072116157
  • خبرنگار : 50034