استاندارمازندران:

۵۰ درصد فراورده‌های شیلاتی و خاویار کشور در مازندران تولید می‌شود

استاندار مازندران با بیان اینکه از تولید بچه ماهی تا صادرات گوشت ماهیان خاویاری در استان انجام می‌شود، گفت: بیش از ۵۰ درصد فراوردهای شیلاتی و همچنین خاویار کشور با برنامه ریزی و ‌حضور بخش خصوصی در این مازندران تولید می‌شود.

یوسف نوری امروز ۱۹ مهرماه  در آیین بهره برداری از ماهیان استخوانی دریای خزر در لاریم جویبار اظهار کرد: اقدامات انجام شده به صورت تعاونی است و رهاسازی در رودخانه‌ها ذخیره سازی استراتژیکی است.

وی افزود: به محض ایجاد پایانه‌های فروش فرصت‌های سرمایه گذاری انجام می‌شود و رونق بیشتری را شاهد هستیم.

استاندار مازندران تصریح کرد: مدیریت عالی را در این حوزه شاهدیم و اگر به صورت زنجیره‌ای در همه برنامه‌های کشاورزی فعالیت کنیم، شاهد جهش اقتصادی خواهیم بود.

نوری با بیان اینکه از تولید بچه ماهی تا صادرات گوشت ماهیان خاویاری در استان انجام می‌شود، گفت: بیش از ۵۰ درصد فراوردهای شیلاتی و همچنین خاویار کشور با برنامه ریزی و ‌حضور بخش خصوصی در این استان تولید می‌شود.

وی درباره سخت و زیان اور مشاغل دریایی گفت:  در بحث بازنشستگی شغل صیادی در مازندران از تامین اجتماعی و وزیر جهاد کشاورزی پیگیری می‌کنیم.

استاندار مازندران افزود: دربحث تسهیلات نیز از محل تبصره ۲، از ۹۶۰۰ میلیارد تومان بخشی به شیلات اختصاص داده شده به افرادی که درخواست دارند اعطا شود وجهاد کشاورزی نیز در این زمینه پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: در استفاده از ذخایر زیستی که در سیاست‌های کلی رهبری عنوان شده بخشی از ان شیلات است مجدانه باید کار کنیم و در برنامه توسعه دریا محور قرار دهیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۹ مهر ۱۴۰۳ / ۱۸:۴۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403071915233
  • خبرنگار : 50199