به گزارش ایسنا، نشست تخصصی «علم، پیشرفت و سبک زندگی» که به همت اندیشکده علم الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، با مساعدت و همکاری اندیشکدههای "فرهنگ"، "معنویت" و "آب، محیط زیست، امنیت غذایی و منابع طبیعی" برنامه ریزی شده بود، صبح امروز در محل مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و با حضور اعضای اندیشکدهها و جمع محدودی از صاحبنظران برجسته مدعو برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دکتر اکبر زاده عضو شورایعالی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و رئیس اندیشکده علم، هدف از برگزاری این نشست را تبیین سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دانست که خوشبختانه کار تهیه پیش نویس آن بهپایان رسیده است.
در ادامه دکتر علی اکبر موسوی موحدی که ریاست علمی نشست را به عهده داشت، طی سخنانی اظهار کرد: امروز علم فقط یک موضوع مدرسه و دانشگاه نیست، بلکه یک جایگاه بلند اجتماعی است که بدون آن کشورها اداره نمیشوند و کیفیت زندگی بدون علم، کاهش مییابد. زندگی خوب و با کیفیت نیاز به دانایی و دانش خودی و اجتماعی و سبک زندگی مطلوب دارد.
استاد ممتاز دانشگاه تهران با اشاره به اینکه امروز موضوع سبک زندگی تعدیلکننده عوامل اپی ژنتیکی، فناوریهای تهاجمی، نا همواریها و ناسازگاریهای محیطی و بیماریهای صنعتی است، گفت: اپی ژنتیک یک قلمرو نوظهور از تحقیقات علمی است که نشان میدهد چگونه تأثیرات محیطی در واقع بر بیان ژنها تأثیر میگذارد. اداره سبک زندگی فردی و اجتماعی نیاز به آگاهیهای عمومی و تازههای علمی و نوآوری دارد.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین دستاوردهای علوم سبک زندگی، تعدیل استرس و ایجاد آرامش برای انسان است، گفت: کشور نیاز به تعیین سیاستهای علمی و سبک زندگی برای سلامت و پیشرفت دارد. امروز سلامت به بخشهای سلامت جسمانی، سلامت روحی روانی، سلامت اجتماعی، سلامت معنوی تقسیم شده است که هر کدام به پیوسته هستند. اما ریشه اصلی سلامت در تعادل فطرت انسان و طبیعت نهفته است که آرامش را به ارمغان میآورد.
به گفته این استاد دانشگاه، هرچه انسان بیشتر خود را بشناسد و طبیعت را بهتر درک نماید که فطرت و طبیعت از یک سنخ میباشند، مطمئناً به تعادل زندگی و سلامت و آرامش نزدیکتر میشود.
عضو اندیشکده علم الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، اظهار امیدواری کرد که در این نشست نیمروزه، سخنوران و برنامهریزان، بتوانند مدل علمی و کارآمد را تدوین نمایند تا مورد بهرهبرداری ملی و جهانی قرار گیرد.
دکتر موحدی در پایان از حمایت مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت اندیشکدههای برگزارکننده، سخنرانان و شرکتکنندگان حضوری و مجازی، تشکر و قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، در این نشست دکتر فرامرز سهرابی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر علی اکبر موسوی موحدی عضو هیات علمی دانشگاه تهران، دکتر حسن بلخاری عضو هیات علمی دانشگاه تهران و دکتر زهرا امام جمعه عضو هیات علمی دانشگاه تهران پیرامون موضوع سخنرانی داشتند. علاقمندان میتوانند از طریق نشانی event.olgou.ir از محتوای برنامه بهرهمند گردند.
انتهای پیام