ناسا از گیمرها برای بازی فضایی دعوت کرد

گیمرها با شرکت در یک بازی جدید می‌توانند در میان ستارگان سفر کنند.

به گزارش ایسنا، ناسا از گیمرها، آموزگاران و دانش‌آموزان دعوت کرده است تا با شرکت در جدیدترین همکاری آن با سازنده بازی ویدئویی «ماینکرفت»(Minecraft)، دنیای جدیدی را با الهام از «تلسکوپ فضایی جیمز وب» بررسی کنند.

به نقل از ناسا، این برنامه به شرکت‌کنندگان امکان می‌دهد تا اکتشافات ناسا را ​​با ماژول‌های تعاملی درباره شکل‌گیری ستاره‌ها، سیاره‌ها و انواع کهکشان‌ها که با استفاده از تصاویر واقعی جیمز وب مدلسازی شده‌اند، تجربه کنند.

این برنامه موسوم به «چالش‌های تلسکوپ فضایی جیمز وب» برای الهام بخشیدن به نسل بعدی دانشمندان، مهندسان و تکنسین‌ها ایجاد شد. از طریق این بازی، دانش‌آموزان می‌توانند خود را در علم و فناوری ورای تلسکوپ جیمز وب غوطه‌ور کنند، عمق درک خود را درباره مأموریت ناسا افزایش دهند و علاقه خود را به کاربردهای علم، فناوری، مهندسی و ریاضی در دنیای واقعی برانگیزند.

«پم ملروی»(Pam Melroy) معاون اداری ناسا گفت: ما از اینکه شگفتی‌ها و علم تلسکوپ فضایی جیمز وب را ​​از طریق این همکاری هیجان‌انگیز با ماینکرفت به دست نسل «آرتمیس»(Artemis) برسانیم، هیجان‌زده هستیم. این همکاری یک راه دیگر است برای اینکه همه بتوانند به ناسا بپیوندد زیرا ما به کشف اسرار جهان می‌پردازیم، پیچیده‌ترین مشکلات جهان را حل می‌کنیم و جذابیت اکتشاف فضایی را برای دانش‌آموزان در هر سنی به وجود می‌آوریم.

تلسکوپ فضایی جیمز وب در ۲۵ دسامبر ۲۰۲۱ به فضا پرتاب شد و مشاهدات دقیقی را درباره سیارات منظومه شمسی و جو سیاراتی انجام داد که به دور ستارگان دیگر بیرون از منظومه شمسی می‌چرخند و عکس‌های بسیاری را از دورترین کهکشان‌هایی ثبت کرد که تاکنون کشف شده‌اند.

«مایک دیویس»(Mike Davis) مدیر پروژه جیمز وب در مرکز پرواز فضایی گادرد ناسا گفت: همکاری ناسا با ماینکرفت به شرکت‌کنندگان امکان می‌دهد تا هیجان یکی از جاه‌طلبانه‌ترین ماموریت‌های فضایی را تجربه کنند. مهم نیست که جیمز وب به کجا نگاه می‌کند زیرا در هر صورت، چیز جالبی را می‌بیند که زمینه را برای اکتشافات شگفت‌انگیز آینده آماده خواهد کرد. امیدواریم همانطور که مردم به کشف دنیای «ماینکرفت وب» می‌پردازند، الهام بگیرند تا این علاقه را افزایش دهند و شاید روزی به ناسا در ساخت تلسکوپ‌های فضایی آینده کمک کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۸ مهر ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403071814200
  • خبرنگار : 71604