علی کاظمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: موضوع گسترش مجتمع شوق زندگی که مرجع ملی حقوق کودک به دنبال آن بود، در سند تحول و تعالی قوه قضاییه درج شده و به عنوان یک اقدام زیربنایی در نظر گرفته شده است و در حال حاضر با محوریت دادستانی کل کشور در استانهای مختلف در حال راهاندازی است. ما شاهدیم که در استان زنجان و فارس و استانهای دیگر این مجتمعها ایجاد میشود و اکنون در ۱۰ استان این مجتمعها راهاندازی شده است.
وی افزود: در تهران منتظر هستیم که به زودی مجتمع شوق زندگی کودکان کار و خیابان ایجاد شود البته ما یک مجتمع شوق زندگی برای کودکان بیسرپرست در تهران داریم و ان شاءالله مجتمع شوق زندگی کودکان کار و خیابان هم در تهران ایجاد خواهد شد.
کاظمی با بیان اینکه مجتمع تهران با مجتمعهای دیگر متفاوت است، گفت: مجتمعهای دیگر، قضایی است و سایر دست اندرکاران که شامل دستگاههای اجرایی حامی کودکان، مثل بهزیستی و دانشکده علوم پزشکی و ثبت احوال به ویژه نهادهای غیردولتی و سازمانهای مردم نهاد و سایر حامیان کودکان مستقر میشوند. در تهران مکان متعلق به بهزیستی است و دستگاههای مختلف و نهادهای مردمی هم هستند. یکی از قضات شریف دادگستری هم در آنجا حضور دارد و کار را مدیریت می کند. همچنین مجتمع تهران تخصصی است و برخلاف مجتمعهای دیگر که در استانهای دیگر به صورت عام به وجود آمده به صورت تخصصی در مورد کودکان بیسرپرست کار میکند.
وی تاکید کرد: در پی این هستیم که شیوهنامه مربوط به شیوه عمل این مجتمعها را با توجه به تجاربی که تا الان به وجود آمده و با کمک متولیان امر در قوه قضاییه شامل دادستانی کل و معاونت راهبردی قوه قضاییه و با حضور مدیران مجتمعهای شوق زندگی و مدیران سازمان بهزیستی و سایر دستگاههای مربوط تدوین کنیم تا تجارب حاصله در قالب یک متن مشخص تدوین شود و به راهنمایی برای عمل در این مجتمعها تبدیل شود.
انتهای پیام