به گزارش ایسنا، این رزمایش با عنوان «با هم بودن» با حضور هزاران دریانورد و پرسنلی از استرالیا، فرانسه، کانادا، ژاپن، آرمیکا و فیلیپین و با تمرکز بر نبرد ضد زیردریایی، جنگ ضد زمینی و ضد هوایی انجام شد.
به نقل از خبرگزاری رویترز، «تد سیمیکاتا» دریادار نیروی دریایی آمریکا در بندر «سوبیک» در غرب مانیل گفت، ایجاد همکاری بین متحدان کلیدی یک اثر بازدارندگی ایجاد میکند. البته باید ذکر کنیم که این رزمایش کشور خاصی را هدف قرار نمیدهد.
وی ادامه داد: «هدف از انجام این مانور دریایی برای ناراحت کردن دیگر کشورها نیست. این رزمایش برای بهبود عملکرد بین ارتشهای کشورهای شرکت کننده است.»
این رزمایش ۹ روزه با حضور ناوشکن «یو اس اس هوارد» با موشک هدایت شونده کلاس «Arleigh Burke»، ناوچه هالیفاکس کانادا و یک هلیکوپتر CH-۱۴۸ است. همچنین هواپیمای شناسایی گشت دریایی Kawasaki P-۱ و هواپیمای آبی خاکی ForceShin Maywa US-۲ از ژاپن نیز در این رزمایش حضور دارند. ناوهایی از نیروی دریایی فیلیپین نیز در این رزمایش حضور دارند.
این رزمایش کمتر از یک هفته پس از آن برگزار میشود که ارتش چین اعلام کرد نیروی هوایی و دریایی چین مانورهایی را در یک منطقه مورد مناقشه در یک دریای چین جنوبی برگزار کرد.
چین مدعی مالکیت تمامی منطقه مورد مناقشه دریای چین جنوبی است، درحالیکه برونئی، مالزی، فیلیپین و ویتنام نیز مدعی این منطقه هستند.
ماه گذشته میلادی نیز آمریکا یک رزمایش دریایی مشترک با حضور استرالیا، ژاپن، فیلیپین و برای نخستین با همکاری نیوزیلند در منطقه اختصاصی اقتصادی فیلیپین برگزار کرد که هدفش بهبود همکاری بین نیروی دریایی کشورهای شرکت کننده بود.
انتهای پیام