فریدون فعالی مشاور معاون میراثفرهنگی کشور در مراسم ابلاغ احکام خیرین میراثفرهنگی استان کرمانشاه و افتتاح دفتر این انجمن در تکیه معاون الملک، اظهار کرد: با توجه به تعدد آثار تاریخی در کشور و مشکل اعتبارت برای نگهداری، مرمت و احیاء این آثار، استفاده از ظرفیتهای مردمی و تشکیل انجمن خیرین میراثفرهنگی یک اقدام بسیار مهم و اثرگذار است.
وی با بیان اینکه خیرین زبان گویا و بازوی کمکی میراثفرهنگی هستند، عنوان کرد: خیرین برای حفاظت، مرمت و احیاء آثار تاریخی از محل مسئولیتهای اجتماعی که جزو مالیات آنها نیز محسوب میشود، میتوانند به این بخش کمک کنند.
فعالی گفت: قطعاً تشکیل انجمن خیرین میراثفرهنگی یک اقدام مهم برای حفاظت از تاریخ و فرهنگ و آثار ارزشمند تاریخی کشور است.
وی افزود: بالغ بر ۳۰۰ نفر از خیرین میراثفرهنگی در سطح کشور به ما کمک میکنند.
مشاور معاون میراثفرهنگی کشور اظهار کرد: در بعضی از استانها از جمله سیستان و بلوچستان و ایلام که آسیب دیده از سیل بودند با اعتبارات میراثفرهنگی و کمک خیرین توانستیم عملیات اجرایی را شروع کنیم. در استانهایی مثل قزوین و اصفهان نیز برخی از آثار تاریخی که نیازمند مرمت و احیاء بود، اکنون کار با مشارکت خیرین در دست انجام است.
داریوش فرمانی مدیرکل میراثفرهنگی استان کرمانشاه نیز با اشاره به اهمیت میراثفرهنگی، اظهار کرد: حفاظت از میراثفرهنگی به عنوان هویت تاریخی کشور و انتقال آن به آیندگان یک وظیفه بسیار سنگین است که بر عهده همه افراد جامعه است.
فرمانی افزود: تغییر نگاه ما و تاکید بر اینکه حفظ میراثفرهنگی یک اولویت است، امروز در کشور باید دنبال شود.
در این مراسم داریوش فرمانی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه به مدت دو سال به عنوان رئیس انجمن خیرین میراثفرهنگی استان کرمانشاه منصوب شد.
انتهای پیام