به گزارش ایسنا، سردار قاسم رضایی در مراسم افتتاح ایستگاههای خودروهای برقی پلیس راهور، به اهمیت این پروژه در بهبود شرایط اجتماعی و محیط زیست اشاره کرد و گفت: این طرح که به نام "نصرالله" نامگذاری شده است، نمادی از تلاش فراجا برای گسترش فرهنگ استفاده از ناوگان برقی و افزایش امنیت در جامعه محسوب میشود.
وی در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کشور به ویژه شهدای فراجا، افتتاح این مرکز را از برکات یاد شهدا دانست و تصریح کرد: پروژه برقیسازی ترابری و ناوگان پلیس، تأثیر قابل توجهی در امنیت، آسایش جامعه و حفاظت از محیط زیست خواهد داشت.
وی با تاکید بر خودکفایی در صنعت، ادامه داد: از تمامی هموطنانی که در این مسیر گام برداشتهاند، قدردانی میکنیم. این طرح نشاندهنده تحقق شعار "نه شرقی و نه غربی" در حوزه صنعت و خودکفایی است. در صورت موفقیت تستهای انجام شده، ۵۰۰۰ دستگاه خودروی برقی به ناوگان پلیس اضافه خواهد شد.
سردار رضایی همچنین خاطرنشان کرد: این پروژه با نام "نصرالله" ادامه خواهد داشت تا شهروندان عادی نیز از مزایای آن بهرهمند شوند.
وی افزود: پلیس از تمامی فرصتها به بهترین نحو استفاده میکند. گسترش این پروژه در محور ۱۳۰ کیلومتری تهران-قزوین نیز در دستور کار است و امیدواریم تا سال ۱۴۰۴ به طرحی جامع و موفق دست یابیم.
پلیس اولین سازمانی است که از خودروی برقی استفاده میکند
سردار فریبا معاون آماد و پشتیبانی فراجا نیز در این مراسم گفت: الحاق خودروهای برقی به پلیس راهنمایی و رانندگی به صورت پایلوت در آزادراه تهران - کرج اجرا خواهد شد و پس از تاییدیه در سراسر کشور اجرا میشود.
وی با بیان اینکه استفاده از انرژی پاک و خودروهای برقی یکی از اولویتهای پلیس است، اظهار داشت: امروز آزادراه تهران - کرج زیر بار استفاده از خودروهای برقی خواهد رفت.
وی گفت: این اقدام مشترک بین پلیس، گروه مپنا و بهمن است و پلیس اولین سازمانی است که از ماشینهای برقی استفاده میکند.
براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، معاون آماد و پشتیبانی فراجا گفت: این طرح به صورت پایلوت در آزادراه تهران - کرج اجرا خواهد شد و پس از تاییدیه در سراسر کشور اجرا خواهد شد.
انتهای پیام