به گزارش ایسنا، محمدرضا حیدرزاده در دومین همایش مدیریت ایمنی فرآیند در صنعت نفت با تأکید بر اهمیت ایمنی فرآیند، اظهار کرد: تقویت فرهنگ ایمنی در صنایع بهویژه صنعت پتروشیمی بسیار حائز اهمیت است، زیرا با تحریمهای ظالمانه روبهرو هستیم و تجهیزات در حال فرسوده شدن است.
وی افزود: بنابراین با توجه ویژه به حوزه مدیریت فرآیند ایمنی با وجودی که تجهیزات فرسودهتر شده است، میتوان بهرهوری را افزایش داد.
حیدرزاده، تقویت فرهنگ پیشگیری از رخدادها با مدیریت ایمنی فرآیند، تجزیهوتحلیل رویدادها، پایش مستمر فرآیندها و توانمندسازی کارکنان را ازجمله موضوعاتی برشمرد که در نشستهای تخصصی دومین همایش ایمنی فرآیند ارائه و بررسی خواهند شد.
شناسایی الگوهای برتر مدیریت ایمنی فرآیند در شرکتهای زیرمجموعه وزارت نفت
همچنین داود عمادی- مدیر اچاسئی شرکت ملی صنایع پتروشیمی درباره روند برگزاری این همایش اظهار کرد: اقدامهای انجامشده شرکتهای زیرمجموعه وزار نفت همسو با استقرار ایمنی فرآیند از طریق خوداظهاری شناسایی شدند.
وی افزود: شرکت ملی صنایع پتروشیمی به نمایندگی از اداره کل اچاسائی وزارت نفت همانند پارسال، از ابتدای امسال اقدام به تشکیل کمیته برگزاری همایش و انتشار فراخوان به چهار شرکت زیرمجموعه وزارت نفت بهمنظور اعلام اقدامهای انجامشده همسو با استقرار ایمنی فرآیند از طریق خوداظهاری کرد.
وی با اشاره به اینکه ۸۰ فرم خوداظهاری از ۳۱ شرکت مشارکتکننده در این فراخوان دریافت شد، گفت: اظهارنامهها در چهار بخش اصلی الگوی مدیریت ایمنی فرآیند دستهبندی و در مرحله نخست ۱۵ اقدام برای ارائه در همایش انتخاب شد.
مدیر اچاسائی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه در مرحله دوم برای انتخاب اقدامهای بهتر و مؤثرتر، بررسی میدانی اظهارنامهها انجام و هفت اقدام بهعنوان الگوی برتر برای ارائه در همایش نهایی شد، تأکید کرد: باور داریم که در همایش سال آینده، مشارکت شرکتهای زیرمجموعه چهار شرکت اصلی وزارت نفت در ارائه الگوی برتر، بسیار جدیتر و با حضور حداکثری خواهد بود و امیدواریم دستاورد این همایش، اجرای سیستم مدیریت ایمنی فرآیند باشد و شاهد همسویی حرکت شرکتها با تولید پایدار و ایمن باشیم.
انتهای پیام