تازه‌خوری نیمی از انگورهای شاهرود/ وسعت ۵۰۰۰ هکتاری تاکستان‌های شاهرود

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود از انگور شاهرود به عنوان یکی از باکیفیت ترین انگورهای کشور نام برد و گفت: برداشت ۱۰۰ هزار تن انگور از سه هزار و ۸۰۰ هکتار تاکستان‌های بارور این شهرستان پیش‌بینی می‌شود.

حمید آقابیکی امروز (۱۴ مهرماه) با اعلام این خبر اظهار کرد: برداشت انگور در شهرستان شاهرود از اواخر خرداد ماه آغاز و معمولا تا آخر مهرماه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه برداشت این محصول معمولا با رقم زودرس موسوم به «خلیلی» آغاز می شود ادامه داد: معمولا ارقام دیررسی همچون انگور «سرخ فخری» نیز اواخر مهرماه برداشت می شود.

وی با اشاره به اینکه انگور یکی از مهم‌ترین محصولات باغی شهرستان شاهرود است، تصریح کرد: این شهرستان چهار هزار و ۹۰۰ هکتار تاکستان دارد که یک‌هزار و ۱۰۰ هکتار غیربارور و سه هزار و ۸۰۰ هکتار بارور است.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود اظهار کرد: ۴۵ درصد از انگور تولیدی این شهرستان به صورت تازه‌خوری، ۴۰ درصد نگهداری در سردخانه‌ها و بقیه فرآوری می‌شود.

وی یادآور شد: بخشی از انگور تولیدی به صورت کشمش، مویز، آبغوره، گردغوره، شیره‌انگور، سرکه، ترشی، غوره و تولید کنسانتره فرآوری می‌شود.

وی گفت: مهم‌ترین ارقام انگور در این شهرستان خلیلی، عسگری، لعل، شاهانی، صاحبی، کشمشی، سفید فخری، سرخ فخری(شاهرودی)و ریش بابا است.
آقابیکی از وجود ارقام وارداتی نیز در تاکستان‌های این شهرستان خبر داد و گفت: ارقام وارداتی شامل فلیم سیدلس، رد گلاب، ترکمن اسکارلت، روبی سیدلس و کریمسون سیدلس است.
انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۴ مهر ۱۴۰۳ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1403071411074
  • خبرنگار :