امیر حسن زاده ظهر امروز ۱۲ مهرماه در جلسه مشترک مجمع نمایندگان و مدیران صنعتی استان کرمان اظهار کرد: ۳۰۰ محصول پایین دست کاتد داریم که متاسفانه همه صنایع پایین دست مس در کشور ایجاد نشده است.
به اعتقاد وی، وقتی صنایع جنبی راهاندازی شود، کارخانههای دیگر نیز در کنار آنها ایجاد میشود و باید از مرحله تهیه ماده اولیه تا مرحله تحویل کالای نهایی به مصرف کننده در استان ایجاد شود.
حسن زاده افزود: با توسعه صنایع پایین دستی و میانی و افزایش صادرات، باید سهم این صنایع را در صادرات غیر نفتی افزایش دهیم چراکه صنایع پایین دستی و میان دستی موجب کاهش خامفروشی و افزایش درآمدهای کشور و ایجاد اشتغال میشوند.
به گزارش ایسنا، حسین میجانی مدیرعامل شرکت شهرکهای استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به کمبود زمین برای واگذاری به واحدهای صنعتی در ادامه درخواست الحاق اراضی همجوار شهرکهای صنعتی را داد و گفت: ۵۰۰۰ هکتار در جوار شهرک صنعتی شماره دو قرار دارد که درخواست الحاق این زمین به شهرک صنعتی داریم و در شهرهای بم، ماهان، انار و سیرجان و ... نیز همین مشکل وجود دارد.
وی از کمبود آب سخن گفت و افزود: آب به ما اختصاص دهید و پولش را بگیرید. همچنین صنایع کوچک و متوسط برق ندارند و بایستی وزارت نیرو تدابیری در این خصوص اتخاذ کند.
علی بابایی فرماندار کرمان نیز در نشست مشترک مجمع نمایندگان استان و مدیران صنعتی و معدنی گفت: در اختیارآباد با مشکل کمبود زمین روبهرو هستیم و قیمت یک متر مربع زمین در شهرک صنعتی شماره یک پنج میلیون تومان است البته هزینه زیرساختها نیز هست.
وی برق را یکی از نارضایتیهای جدی کرمان دانست و بیان کرد: ناحیه صنعتی چهار تامین آب نمیشود.
فرماندار کرمان از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست اصلاح قانون کارگاه زیر پنج نفر را داشت.
انتهای پیام