به گزارش ایسنا، فیلیپین اخیرا میزبان نمایشگاهی از توانمندیهای نظامی و تجهیزات دفاعی در مانیل بود و شرکتهایی از آمریکا، سوئد، رژیم صهیونیستی، هند و روسیه در آن حضور داشتند و در مجموع ۲۹۱ شرکت در حوزه صنایع نظامی در این نمایشگاه شرکت کردند.
به نقل از خبرگزاری رویترز، «چستر کابالزا» رئیس اندیشکده «توسعه بینالمللی و همکاری امنیتی» در مانیل گفت: «فیلیپین یک بازار نوظهور برای صنایع نظامی است. مانیل ۳۵ میلیارد دلار برای نوسازی تجهیزات ارتش در یک دهه گذشته خرج کرده و علت این کار نیز رویارویی با چین در منطقه دریای چین جنوبی است.»
وی افزود: «مسائل استراتژیک ما با چین توجه شرکتهای دفاعی را به خود جلب کرده و این نمایشگاه حمایت کشورهای همفکر ما را نشان میدهد که بسیاری از آنها شرکا و متحدان ما هستند.»
فردیناند مارکوس جونیور، رئیس جمهور فیلیپین به غیر از آمریکا به دنبال همکاری با دیگر شرکا مانند ژاپن و استرالیا هم هست. با این حال استقرار سامانه موشکی آمریکا در فیلیپین با اعتراض مکرر چین همراه شده است.
یکی از مقامهای سابق ارتش فیلیپین نیز گفت: «هدف مدرنسازی، توسعه نیروی دفاعی معتبر است.»
فیلیپین در فاز سوم تلاشهای چندین دهه خود برای توسعه و گسترش امنیت دریایی و دفاع ارضی به دنبال خرید تجهیزات پیشرفته مانند جنگنده، زیردریایی و سیستمهای موشکی است. در سال ۲۰۲۲، مانیل یک سیستم موشکی ضد ناو به ارزش ۳۷۵ میلیون دلار از یک شرکت همکاری مشترک روسی-هندی به نام «براهموس» خریداری کرد و این شرکت اکنون پیشنهادی برای نسخه جدیدی از این سیستم که قابلیت استقرار بر روی کشتی را دارد، ارائه کرده است.
انتهای پیام