وزیر دادگستری:

امروز در ایران بیش از هر زمانی نیازمند انسجام هستیم

وزیر دادگستری با بیان اینکه امروز در ایران بیش از هر زمانی نیازمند انسجام هستیم، اظهار داشت: ما همه گوش به فرمان رهبر عزیزمان هستیم، مسیر روشن است و هرچه رهبری بفرمایند بدون کوچک‌ترین تعلل انجام می‌دهیم.

به گزارش ایسنا به نقل از  روابط عمومی وزارت دادگستری، امین حسین رحیمی در  آئین افتتاح سال تحصیلی جدید دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری با ادای احترام به امام و شهدای راه امام، شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان را تسلیت گفت و افزود: در جنگ شش روزه، رژیم صهیونیستی بخش‌هایی از سرزمین کشورهای همسایه‌اش را اشغال کرد، از جمله مناطقی در جنوب لبنان. در سال ۶١ و با تاسیس حزب الله لبنان، رزمندگان این جنبش موفق شدند رژیم صهیونیستی را از لبنان بیرون کنند. کشور لبنان ارتش قوی ندارد اما حزب الله را قبول داشت. درست است که بهترین فرد حزب‌الله را به شهادت رساندند اما باید بدانند که حزب الله همچنان زنده است و ظلم و ستم رژیم صهیونیستی دوام نخواهد آورد. ما داغدار این مصیبت بزرگ هستیم و شخصیت بزرگ سید حسن نصرالله در تاریخ باقی خواهد ماند.

وزیر دادگستری با بیان اینکه امروز در ایران بیش از هر زمانی نیازمند انسجام هستیم، اظهار داشت: ما همه گوش به فرمان رهبر عزیزمان هستیم، مسیر روشن است و هرچه رهبری بفرمایند بدون کوچک‌ترین تعلل انجام می‌دهیم.

وی که از دانش‌آموختگان دانشگاه علوم قضایی است، با تبریک آغاز سال تحصیلی دانشگاه علوم قضائی، وجود این دانشگاه را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: همانطور که مرحوم شهید بهشتی گفتند اگر بخواهیم قوه قضائیه را بهتر کنیم نیازمند یک دانشگاه تخصصی برای آن هستیم. برای دستگاه قضائی، مهم‌ترین رکن آن قاضی است که رأی را صادر می‌کند و قاضی باید شخصی در تراز جمهوری اسلامی باشد. همانطور که آقا فرمودند قوه قضائیه باید مرجعی برای فردی که به آن ظلم شده باشد تا بتواند به آن مراجعه کند.

وی با بیان اینکه از بدو پیروزی انقلاب قرار بر تربیت قضات در چنین دانشگاهی بود، افزود: با تصویب سند تحول قضائی، باز به این موضوع برگشته‌اند که تربیت قاضی در کشور باید در این دانشگاه صورت بگیرد. یکی از مزیت‌های این دانشگاه این است که دانشجویان تمام وقت‌ خود را باید صرف درس خواندن و مطالعه کنند. بنابراین در این دانشگاه باید مسلط به علم باشید، لذا دانشمندترین فرد در جامعه قاضی است که باید از تمام جرایم روز مطلع بوده و دغدغه احقاق حق داشته باشد.

رحیمی گفت: ساختمان و شأن این دانشگاه باید بهتر از این باشد، خوابگاه متاهلی باید برای دانشجویان فراهم شود، همچنین ازدواج و تأمین معیشت دانشجویان باید ایجاد شود تا دغدغه دانشجو صرفاً درس خواندن باشد. این دانشگاه باید به تنها مرجع تربیت و پرورش قضات کشور تبدیل شود. در این مسیر قرار گرفتن مقداری از آن ذاتی بوده و ما مابقی اکتسابی است، فرد باید علاوه بر علم و تقوا «شم قضائی» نیز داشته باشد.

محسنی رییس دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری در ابتدای این مراسم با تسلیت شهادت سید حسن نصرالله و شهدای گرانقدر لبنان خطاب به دانشجویان این دانشگاه گفت: شئونات حاکمیتی؛ شأن تقنین، اجرا و قضائی است. قسمت سوم آن یعنی «اقدام قضائی» به شما می‌رسد، فرد دانشجو باید به گونه‌ای عمل کند تا به این شأن برسد، لازم است در بدو ورود این خودسازی و صلاحیت‌های لازم را برای خود فراهم کنید.

وی افزود: زمانی که سند تحول قضائی تصویب شد وظایف متنوعی را شرح داد که شأن بالایی را برای دانشگاه ایجاد کرد. رشته علوم قضائی در سال ٨٢ ایجاد شد، سال گذشته ٢٠٠ نفر و امسال ۴٠٠ نفر ظرفیت جذب داشتیم. ٩٠ نفر ظرفیت ارشد پیوسته داشتیم که این دانشجویان در مرحله جذب هستند. یکی از اتفاقاتی که اخیراً رخ داده، تأسیس دانشکده پزشکی قانونی بود، لذا تأسیس این دانشکده ذیل دانشگاه علوم قضائی برای ارتقای هر چه بیشتر سطح قوه قضائیه است.

انتهای پیام    

  • سه‌شنبه/ ۱۰ مهر ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1403071008163
  • خبرنگار :

برچسب‌ها