صدور ۱۶ مجوز تلقیح مصنوعی دام از ابتدای سال جاری در قم

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان قم با اشاره به اهمیت تلقیح مصنوعی در افزایش تولیدات دامی گفت: از ابتدای امسال اقدام به صدور مجوز تلقیح مصنوعی از درگاه ملی مجوزها کردیم و تاکنون ۱۶ مجوز صادر شده است.

مهدی کوه پیما، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان قم در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تلقیح مصنوعی یکی از روش‌های نوین در دامپروری است که می‌تواند نقش مؤثری در افزایش تولیدات دامی از طریق بهبود عملکرد اصلاح نژادی و تأمین امنیت غذایی کشور و از طرفی کاهش بیماری‌های مشترک انسان و دام داشته باشد.

وی ادامه داد: با توجه به ابلاغ دستورالعمل ساماندهی و استقرار شبکه تلقیح مصنوعی دام کشور از طرف وزارت، وظیفه صدور پروانه فعالیت برای کارشناسان تلقیح مصنوعی، تعیین صلاحیت و رتبه بندی کارشناسان مرتبط با ساماندهی و برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی بر عهده سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قرارگرفته است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان قم، گفت: با همکاری شایسته مجموعه معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی ساماندهی تلقیح کاران استان از ابتدای سال آغاز شد.

کوه پیما در ادامه، شناسایی و توانمندسازی نیروهای متخصص، ترویج استفاده از تلقیح مصنوعی، برگزاری دوره آموزشی و بازآموزی مامورین تلقیح مصنوعی استان با هماهنگی امور دام، اخذ آزمون و اقدام به صدور گواهی کشوری با حضور نماینده مرکز اصلاح نژاد کشور را از جمله فعالیت‌های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در سال جاری معرفی کرد.

وی با اشاره به اهمیت تلقیح مصنوعی در افزایش تولیدات دامی گفت: از ابتدای امسال اقدام به صدور مجوز تلقیح مصنوعی از درگاه ملی مجوزها کردیم و تاکنون ۱۶ مجوز صادر شده است؛ اخذ دیگر مجوزها نیز در حال پیگیری و انجام است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۰ مهر ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403071008088
  • خبرنگار : 50455