به گزارش ایسنا، محمد شکیبینسب روز سهشنبه در گفت و گوبا خبرنگاران در توضیح این خبر اظهار کرد: در 6 ماه ابتدایی سال 1403، در مجموع 50 درخواست امداد و نجات و اعلام اضطرار به مراکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی استان بوشهر گزارش شده است.
وی بیان کرد: از مجموع درخواستهای ثبتشده، 12 مورد مربوط به شناورهای سانحهدیده و مضطر و 38 مورد آن مربوط به خدمات نیاز پزشکی بوده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: از مجموع 12 مورد اعلام اضطرار ثبتشده، هفت مورد نقص فنی، سه مورد آبگرفتگی، یک مورد آتشسوزی و همچنین یک مورد آدم به دریا گزارش شده است.
شکیبینسب ادامه داد: در این میان، 2 مورد از سوانح منجر به غرقشدن شناور شده که هر دو مورد آن به موتورلنج باری اختصاص داشته است.
وی افزود: کل سرنشینان شناورهای مضطر 66 نفر بوده که از این مجموع، 65 نفر نجات یافته و یک نفر مفقود مانده که مربوط به مورد «آدم به دریا» است.
شکیبینسب اظهار کرد: از دریانوردان انتظار میرود با بررسی شرایط جوی و دریایی پیش از انجام سفرهای دریایی، آمار شرایط اضطرار دریایی را به حداقل رسانده و شرایط برای تردد ایمن تسهیل کنند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: دریانوردان در صورت مواجهه با شرایط اضطرار دریایی باید در اسرع وقت با سامانه تلفنی 1550 تماس حاصل کنند.
شکیبینسب با اشاره به فعالیت هشت ایستگاه مخابراتی در نوار ساحلی استان بوشهر، اظهار کرد: اکنون در مجموع ۶ پایگاه جستجو و نجات دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در بنادر عسلویه، دیر، عامری، بوشهر، خارگ و دیلم فعال هستند.
مدیرکل بنادر و دریانوروی استان بوشهر افزود: همچنین با توجه به افزوده شدن شناور ناجی ۲۳ به ناوگان جستجو و نجات این اداره کل، بزودی پایگاه جستجو و نجات لاور ساحلی راهاندازی خواهد شد.
شکیبی نسب یادآور شد: هماکنون هفت شناور ناجی در آبهای استان بوشهر مستقر هستند که بهصورت شبانهروزی در نهایت آمادگی برای امدادرسانی قرار دارند.
انتهای پیام