حمید ملانوری شمسی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: انگیزه کافی برای اجرای سیاستهای دولت و همراهی با گفتمان دولت به منظور ارتقاء سرمایههای اجتماعی منطقه و نیز حسن خُلق و مردمداری از دیگر شاخصهها و ملاکهای بنده برای انتخاب مدیران در این استان است.
وی افزود: برای رشد و توسعه استان همدان بهطور قطع از ظرفیت احزاب و گروههای مختلف و سازمانهای مردم نهاد و نهادهای مدنی نیز به عنوان نخبگان با انگیزه جامعه استفاده خواهیم کرد.
ملانوری شمسی در ادامه با اشاره به موقعیت خاص گردشگری استان همدان، تصریح کرد: امروزه صنعت گردشگری به لحاظ اشتغالزایی، تولید ثروت، کمآببر بودن و جلوگیری از آسیبهای زیست محیطی یکی از مهمترین صنعتهای به روز دنیا بوده و دقیقا براساس نیاز منطقه استان همدان است.
وی ادامه داد: با رونق بخشیدن دو چندان به صنعت گردشگری استان میتوان برای استان همدان ایجاد اشتغال کرده و با مدیریت منابع آبی برای استان تولید ثروت داشت.
ملانوری شمسی خاطرنشان کرد: جاذبههای تاریخی و گردشگری استان از جمله غار علیصدر، هگمتانه، آرامگاه باباطاهر عریان و آرامگاه بوعلی و نیز صنایع دستی این استان از جمله مبل و منبت، سفال و سرامیک، چرم با توسعه زیرساختهای حملو نقل و نیز زیرساختهای راه از نقش موثری در رونق دو چندان گردشگری این استان برخوردار است.
وی بیان کرد: برای شتاب بخشیدن به رونق گردشگری استان توجه ویژه به زیرساختهای حمل و نقل از جمله فرودگاه و راهآهن و نیز توجه به زیرساختهای خدماتی رفاهی ضروری بوده و میتواند استان همدان را به جایگاه قطب گردشگری تبدیل کند که برای این امر مهم باید زیرساختهای حملو نقل و راه و نیز زیرساختهای خدماتی و رفاهی استان را توسعه و بهبود ببخشیم.
انتهای پیام