حامد قادرزاده در گفتوگو با ایسنا به تشریح وضعیت پروژههای در حال انجام دانشگاه پرداخت و اظهار کرد: یکی از دغدغههای دانشگاه اتمام پروژه آزمایشگاه مرکزی در کمترین زمان ممکن بود که خوشبختانه پس از مدتی تعطیلی، با تسریع در انجام اقدامات لازم و تامین منابع مالی، این مجموعه در آینده نزدیک مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
وی افزود: اتمام این پروژه نیاز آموزشی و پژوهشی بیش از نیمی از اساتید و دانشجویان دانشگاه کردستان که عمدتا با پژوهشهای آزمایشگاهی مرتبط هستند را مرتفع میسازد. علاوه بر این، مدیریتهای مربوط به حوزه معاونت پژوهشی همچون مدیریت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت، مدیریت فناوری و نوآوری، پژوهشکده کردستان شناسی، دفتر مجلات دانشگاه، مرکز آپا، مرکز محاسبات سریع، واحد فناوری اطلاعات و مراکز پژوهشی دانشگاه در این ساختمان مستقر می شود که این امر موجب آزادسازی بیش از ۲۰۰۰ متر مربع از فضای فیزیکی دانشگاه می شود.
رئیس دانشگاه کردستان عنوان کرد: تکمیل این پروژه همچنین مدیریت واحد آزمایشگاهی را در پی خواهد داشت و می تواند به تخصصیتر شدن و بهرهوری بیشتر فعالیتهای دانشگاه از جمله سرویس دهی به کل استان، استانهای همجوار و حتی کل کشور و اقلیم کردستان عراق منجر شود.
وی در ادامه اظهار کرد: علاوه بر تالار، سایر بخشهای این پروژه تا یکماه آینده قابل بهره برداری است و در صورتیکه موانع قانونی وجود نداشته باشد، محوطه سازی هم انجام خواهد شد.
دکتر قادرزاده همچنین از اتمام و تحویل پروژه دانشکده زبان و ادبیات خبر داد و گفت: در این مجموعه ۳۳ اتاق کار و الحاقات لازم تکمیل شده و خوشبختانه مشکل استقرار اساتید در اتاقهای شخصی یک نفره حل شده است.
وی به انجام تعمیرات دانشکدههای معماری و کشاورزی اشاره کرد که بر اساس نظر روسای دانشکدهها انجام گرفته و تصریح کرد: خوشبختانه تغییرات و بهسازی صورت گرفته در این دانشکدهها محسوس و قابل توجه است.
رئیس دانشگاه کردستان اعلام کرد: تعمیر و بهسازی ساختمان آموزش کل نیز در حال اتمام است و به زودی برای ارائه خدمات آماده خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه بهسازی انرژی در این ساختمان در حال انجام است، خاطرنشان کرد: بهسازی انرژی و تعویض در و پنجرههای غیر استاندارد در همه دانشگاه انجام می شود.
قادرزاده، در ادامه به پروژه الحاقی سالن غذاخوری سرای فرشتگان اشاره کرد و گفت: کلیه کارهای داخلی این پروژه نیز به اتمام رسیده است و نمای آن به دلیل گرمای تابستان انجام نشده و از هفته آینده این بخش نیز آغاز میشود، تمامی دانشجویان ساکن در سرای فرشتگان میتوانند در وعدههای ناهار و شام از این مجموعه استفاده کرده و به رفت و آمد به سایر سلفها نیاز نخواهند داشت.
وی اظهار کرد: با تکمیل این مجموعه ۳۴۰ متر به فضای سلف سرویسهای دانشگاه اضافه شده که هر وعده تقریبا ۳۵۰ دانشجو امکان استفاده از این فضا را دارند. لازم به ذکر است که در سرای فرشتگان بیش از ۲ هزار دانشجوی دختر سکونت دارند و خوابگاه مرکزی دانشگاه نیز در حال آماده سازی برای دانشجویان نو ورود دختر است و غذا خوری مرکزی نیز برای این عزیزان آماده سرویسدهی است.
رئیس دانشگاه کردستان به برنامه دانشگاه برای آماده سازی طبقه بالای مجموعه غذا خوری فرشتگان جهت ایجاد سالن مطالعه با سازههای سبک اشاره و تصریح کرد که در صورت تامین اعتبار و یا جذب منابع مالی از سوی خیرین، امکانات مناسبی برای ایام امتحانات و مطالعه دانشجویان بدون نیاز به تردد به خارج از سرا فراهم میشود. همچنین برای جلوگیری از ورود سگهای ولگرد به محوطه، بهسازی محوطه و فنسکشی در تابستان انجام شده است.
انتهای پیام