محمدرضا گودرزی، هفتم مهرماه در نشست اقدام مشترک تنظیم بازار استان با اشاره به برخوردهای انجام شده با تخلفات اصناف مختلف و کاهش ارسال پرونده ها به تعزیرات افزود: اگر مورد انحراف و تخلفی در هر زمینه وجود دارد شایسته است موارد تخلف، به تمام واحدهای صنفی گفته شود تا همه رعایت کنند.
گودرزی با اشاره به وضعیت بد کیفیت نان در استان مرکزی تصریح کرد: اگر نانوا در خصوص کیفیت نان در واحد صنفی خود اقدام مثبتی انجام نداد، بایستی سهمیه آن نانوا مسدود شود. مماشات با نانوایان را باید کنار بگذاریم.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری مرکزی افزود: باور و مشارکت مردمی در بحث اعلام تخلفات به نهادهای نظارتی باید وجود داشته باشد در واقع مردم باید در این خصوص مشارکت کنند و از مسئولین در خصوص تخلفات مطالبه گری کنند.
گودرزی با تاکید بر اینکه برخورد لازم با اصناف متخلف در استان صورت نمیگیرد گفت: در شهریور امسال جهاد کشاورزی استان تنها یک پرونده به تعزیرات گزارش داده است. در پنج ماهه نخست امسال، نسبت پروندههای تخلف تشکیل شده به بازرسیهای انجام شده از اصناف در سطح کشور ۲.۵ درصد و در استان مرکزی ۱.۸ درصد است.
وی با بیان اینکه تورم سالیانه استان مرکزی از میانگین کشوری پایینتر آمده است، تصریح کرد: متاسفانه فاصله نرخ تورم آب، برق و سوخت استان با کشور بسیار بالاست که باید پیگیری و بررسی شود.
گودرزی اضافه کرد: قانون تعریف کرده که اولین مسئول رسیدگی به تخلفات صنفی، اتحادیهها هستند ولی متاسفانه مشکلی که وجود دارد این است که این باور در اتحادیهها وجود ندارد. قانون پیش بینی کرده که اتحادیهها میتوانند اخطار دهند و حتی این ظرفیت را دارند که به نیروی انتظامی گزارش دهند و واحد متخلف را پلمب کنند.
گودرزی تصریح کرد: متاسفانه میزان برخورد اتاق اصناف شهرستانهای استان با اصناف متخلف، فاصله معناداری با عملکرد کشوری دارد. بخش خصوصی باید از اعتبار خودش حفظ و حراست کند تا یک متخلف نتواند کل صنف را بی اعتبار و بدنام کند.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری مرکزی اضافه کرد: دستگاههای اجرایی میگویند نیرو و امکانات نداریم ولی این موضوعات تکلیف قانونی است و باید اجرایی شود.
گودرزی در خصوص افزایش قیمت مرغ در استان مرکزی نیز اظهار کرد: طبق آمار، در استان مرکزی فراوانی مرغ داریم و بیش از نیاز استان مرغ تولید میکنیم ولی متاسفانه این میزان تولید هیچ نفعی برای مردم استان ایجاد نمی کند.
وی با بیان اینکه قیمت مرغ در استان مرکزی حدود هزار تا دو هزار تومان بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: من آمار جهاد کشاورزی استان را که میگویند قیمت مرغ در استان پایینتر از میانگین کشوری است قبول ندارم.
سعید نورالهی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی نیز اظهار کرد: وضعیت قیمت مرغ در استان خوب نیست و انتظار داریم توزیع مرغ حتما از طریق سامانه تعاون انجام شود تا این وضعیت بهبود پیدا کند. اگر توزیع مرغ از طریق این سامانه انجام نشود، برخورد قانونی انجام خواهیم داد.
حمیدرضا اخوان، معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان مرکزی نیز اظهار کرد: از ۲۸ شهریور تا سوم مهرماه، روزانه ۲۵۰ تن مرغ و از سوم مهر تاکنون روزانه ۲۰۰ تن مرغ در استان کشتار شده است.
اخوان اضافه کرد: کمبودی در بحث مرغ نیست و کشش بازار بیشتر از ۱۰۰ تن نیست. روزانه بین ۸۰ تا ۱۰۰ تن مرغ در استان توزیع میشود و مابقی نیاز به خارج از استان صادر میشود.
وی با بیان اینکه مشکلی در تامین مرغ مورد نیاز بازار نداریم افزود: جوجه ریزی در مردادماه طبق معمول انجام شده است و مشکلی در بحث تامین نخواهیم داشت.
اخوان تصریح کرد: حدودا ۲۰ روز است که قیمت مرغ دچار دگرگونی شده که دلایل آن، افزایش قیمت جوجه و تلفات به دلیل گرما و بیماری بوده است به طوری که بعضی از واحدهای مرغداری بین ۲۵ تا ۳۰ درصد تلفات داشتهاند.
وی با بیان اینکه میانگین قیمت هر کیلو مرغ در سطح کشور ۶۳۰ هزار ریال است، گفت: ما در استان سعی کردیم قیمت هر کیلو مرغ را ۶۰۰ هزار ریال نگه داریم ولی در عین حال دلالها نیز فعال شدهاند و قصد داریم این مسئله را از طریق سامانه کنترل کنیم.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان مرکزی ادامه داد: شب گذشته حدود ۱۰۰ هزار قطعه مرغ با وزن تقریبی ۱۹۷ تن در کشتارگاههای استان کشتار شده است. هم اکنون قیمت هر کیلو مرغ در بازار ۸۹۵ هزار ریال و قیمت هر کیلو مرغ زنده ۶۰۰ هزار ریال است.
علیرضا امانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی نیز اظهار کرد: خط قرمز ما سلامت مردم است و هرجا لازم است برخورد قاطع انجام خواهیم داد.
وی افزود: ارزش اقلام کشفی قاچاق در بحث غذا و دارو پیش از ورود ما به دانشگاه علوم پزشکی استان، ۳۰ میلیون تومان بوده ولی ما در عرض یکسال ۱۶ میلیارد تومان کشفیات در حوزه غذا و دارو داشتهایم.
امانی با بیان اینکه مشکل کمبود دارو مربوط به سطح کشور است گفت: ما در استان تلاش کردیم، در بحث دارو و شیرخشک با کمترین کمبود و مشکل مواجه شویم.
وی با اشاره به افزایش تعداد بازرسیها از مراکز زیبایی و درمانی افزود: هر هفته یک مرکز زیبایی غیر مجاز یا یک مرکز دندانپزشکی متخلف در سطح استان پلمب میشود. در یک سال گذشته نیز بیش از ۸۰ مرکز زیبایی در استان پلمب شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تصریح کرد: هدف دانشگاه علومپزشکی در شش ماه دوم سال این است که افزایش بازرسیها و کاهش تعداد پروندهها را داشته باشیم. ما اجازه نمیهیم کسی با سلامت مردم بازی کند و در این راستا نظارت مستمر بر مراکز زیبایی و درمانی وجود دارد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی رتبه اول را در قرارگاه نظارت بر سلامت در سطح کشور کسب کرده است گفت: پزشکان باید مطابق تعرفه حق ویزیت بگیرند و اگر تخلفی به ما گزارش شود برخورد قاطع میکنیم. تاکنون نیز چندین پرونده در این حوزه تشکیل شده و آن را به دادگستری معرفی کردهایم.
امانی تصریح کرد: یکی از نمایندگان مجلس گفته بود در یکی دو سال اخیر بسیاری از داروخانهها اذیت شدند در حالی که ما فقط با داروخانههای متخلف برخورد کردیم. آنچه اتفاق می افتد در واقع اذیت نیست بلکه اجرای قانون است و اگر این کار را نمیکردیم در حق دیگر داروخانهها اجحاف میشد.
انتهای پیام