معرفی برگزیدگان یک جایزه مکتوب در حوزه روانشناسی

اولین جایزه آثار مکتوب حوزه «روان‌شناسی کوچینگ ایران» در دو بخش کتاب و مقاله برگزار شد.

یه گزارش ایسنا، جایزه روان‌شناسی کوچینگ ایران در بخش مقاله، برگزیده‌ای نداشت اما در بخش کتاب، سه اثر برگزیده شد که عبارتند از : «همه چیز برای همه نیست» (نوشته بهنام براتی)، «ذهنیت رشد» (نوشته آندریا دیلیا با ترجمه علی لیاقت) و «نشخوار فکری»(نوشته الیور کالینز، ترجمه آرزو مهران).
 
امیر پهلونژاد، مشاور، کوچ زندگی و سازمانی و موسس و مدیر موسسه کوچینگ و راه‌بری رای‌مانا درباره علت برگزاری «جایزه آثار مکتوب حوزه روان‌شناسی کوچینگ ایران» توضیح داد: روان‌شناسی کوچینگ در ایران، حوزه جدیدی است و فعالیت‌های اندکی در این زمینه انجام می‌شود. بر همین اساس تصمیم گرفته شد برای تشویق فعالان این حوزه، به دستاوردهای آن‌ها در دو بخش مقاله و کتاب جایزه‌ای اهدا و آثارشان معرفی شود.

آسیه اناری، مدیر و موسس انتشارات نسل یاسان نیز در ادامه با تاکید بر اینکه روان‌شناسی کوچینگ در ایران جای کار بسیار زیادی دارد، اظهار کرد: انتشارات نسل یاسان آمادگی دارد زمینه انتشار کتاب­‌های ترجمه و تالیفی با ایده‌های نو در ارتباط با روان‌شناسی کوچینگ را فراهم کند.

علی لیاقت، مترجم کتاب «ذهنیت رشد» در سخنانی کوتاه ضمن قدردانی از دریافت این جایزه، متخصصان و فعالان این حوزه را به تلاش مستمر برای رشد شخصی و حرفه‌ای خود تشویق کرد.

همچنین بهنام براتی، مولف کتاب «همه چیز برای همه نیست» با تاکید بر اینکه «یادگیری پایان ندارد» گفت: با وجود اینکه دوره­‌های آموزشی بسیار خوبی در حوزه کوچینگ گذرانده‌ام، با این‌حال هرچه پیش می­‌روم چیزهای جدیدتری برای آموختن وجود دارد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۴ مهر ۱۴۰۳ / ۱۵:۲۹
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1403070403396
  • خبرنگار : 71573