به گزارش ایسنا، مقامات آمریکایی روز سهشنبه گفتند که یک کشتی نیروی دریایی آمریکا که در غرب آسیا فعالیت میکرد، در حادثهای که در دست بررسی است، آسیب دیده است.
طبق گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، کشتی آسیب دیده یک سوخترسان به ناوگروه هواپیمابر «یو اس اس آبراهام لینکلن» به اسم «بیگ هورن یو اس ان اس (USNS Big Horn)» نام دارد.
این خبرگزاری به نقل از منابع آگاه گزارش کرد که این کشتی سوخترسان پس از سوخترسانی به ناوگروه یو اس اس آبراهام لینکلن دچار سانحه شده است.
یک مقام نیروی دریایی ایالات متحده که خواست نامش فاش نشود، گفت که این کشتی در غرب آسیا دچار سانحه شده، اما او از توضیح بیشتر در مورد مکان و یا جزئیات سانحه خودداری کرد.
تصویری که ارتش ایالات متحده در تاریخ پنج سپتامبر منتشر کرد، ملوانان روی لینکلن را نشان میداد که در حال دریافت تدارکات از بیگ هورن بودند؛ درحالی که عکس دیگری در ۱۱ سپتامبر، بیگ هورن را در کنار لینکلن نشان می داد.
ناو هواپیمابر لینکلن در حال گشتزنی در شمال اقیانوس هند است.
به گفته مقام آمریکایی، خدمه بیگ هورن سالم هستند و هیچ نشانهای از نشت نفت از کشتی وجود ندارد.
یکی دیگر از مقامات آمریکایی گفت که کشتی توسط یدککشهای خصوصی پشتیبانی میشود و ارزیابیها همچنان ادامه دارد.
شایعات در مورد وضعیت بیگ هورن از اوایل سهشنبه پس از انتشار تصاویری در وبگاه «gCaptain» که حملونقلهای دریایی را ردیابی میکند آغاز شد.
طبق تصاویر منتشر شده از سوی این وبگاه، کشتیهای متعددی در کنار بیگ هورن حضور داشتند.
این وبگاه همچنین گزارش کرد که بیگ هورن «در سواحل عمان به گل نشسته است.»
هواپیماهای مستقر در لینکلن به سوخت جت نیاز دارند. بیگ هورن و سایر کشتیهای مشابه آن نیز تدارکات دیگری را فراهم میکنند. طبق گزارش آسوشیتدپرس سوخترسانهایی مانند بیگ هورن معمولاً حدود ۸۰ غیرنظامی و ۵ پرسنل نظامی در کشتی دارند.
هنوز مشخص نیست که آیا کشتی های تدارکاتی دیگری مانند بیگ هورن بلافاصله در منطقه موجود است یا خیر.
گزارشها درباره صدمه دیدن این کشتی آمریکایی درحالی است که از شروع جنگ غزه و در پی جنایات رژیم صهیونیستی در این باریکه که به شهادت بیش از ۴۱ هزار فلسطینی انجامیده است، نیروهای مسلح یمن در حمایت از مردم فلسطین، دهها عملیات علیه کشتیهای وابسته به رژیم صهیونیستی و حامیان آن انجام داده است.
از طرفی، یمن با حمایت خود تلاشهای آمریکا و انگلیس را برای شکستن محاصره تحمیل شده بر رژیم صهیونیستی در سراسر دریای سرخ ناکام گذاشته و این عملیات حتی از ناکام گذاشتن این تلاشها فراتر رفته و صنعا در پی حماقت ائتلاف آمریکایی با انجام حملات به مناطق مختلف یمن، اهداف خود را گسترش داده و حالا کشتیهای آمریکایی و انگلیسی را نیز شامل شود.
کارشناسان در این باره معتقدند که عملیات بیسابقه ارتش یمن علاوه بر اینکه مانع از تلاشهای آمریکا و انگلیس برای شکستن محاصره دریایی رژیم صهیونیستی شد، توان نظامی را نشان داد که واشنگتن از آن بیاطلاع بود و در واقع معادلات آن را به هم ریخت.
انتهای پیام