یحیی خورشید خانی در جشن گردو تکانی و آیین شکر گزاری برداشت گردو با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و مردم، افزود: همچنین ۳۵ سرمایهگذار خارجی که از ۹ کشور همسایه و غیر همسایه به شهر جهانی گردو آمدند، ۱۸ تفاهمنامه همکاری با بخشها و مجموعه های مختلف کاری در شهرستان تویسرکان امضا کردند.
وی بیان کرد: انعقاد و امضای اینگونه قراردادها و تفاهمنامههای کاری موجب میشود تا دست سرمایهگذاران با هدف رشد و توسعه بیش از پیش شهرستان تویسرکان در دستان تولیدکنندگان و صاحبان ایده کاری و تولیدی قرار بگیرد.
خورشیدخانی با تاکید بر اینکه تویسرکان نباید در نقطه و جایگاه کنونی خود از نظر توسعه و پیشرفت باقی بماند، اظهار کرد: برپایی جشنوارههایی مانند جشواره گردو، صنایع مبل و منبت و فرش دستباف به همراه جشنوارهها و رویدادهای جنبی دیگر که همچنان در شهرستان تویسرکان در حال برگزاری است میتوانند به نقاط عطفی برای برگزاری آیینهای بزرگتر، پرشورتر و اثر گذارتر در روند توسعه عمومی شهرستان بینجامند.
وی ادامه داد: تویسرکان اکنون با توجه به ثبت جهانی محصول گردوی خود در سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد و سازمان خوار و بار جهانی(فائو)، برخورداری از ارقام نژادی کم نظیر گردو در دنیا و اقلیم ویژه برای پرورش این محصول ممتاز باغی، پایتخت گردوی جهان به شمار میرود.
خورشید خانی با تأکید براینکه اکنون باید به دنبال ثبت های ملی و جهانی برای دیگر محصولات و سوغات شهرستان تویسرکان مانند سماق، سیر و مواردی از این دست باشیم، اظهار کرد: باید زمینه و فضای توسعه صنایع تولیدی با هدف پویایی اقتصادی به گونهای در شهرستان تویسرکان فراهم شود که بتوان از ظرفیت بیشتر سرمایهگذاران داخلی و خارجی نهایت بهرهوری را ایجاد کرد.
انتهای پیام