مجید عبداللهی در آئین افتتاح اولین مدرسه به روش صنعتیسازی در کشور که امروز دوشنبه دوم مهر ماه در آموزشگاه ۱۲ کلاسه «علوی ۱۳ آبان» مشهد برگزار شد، اظهار کرد: فضای آموزشی، معلم سوم است که از مدرسه به عنوان معلم سوم یاد میشود و از طرفی جایگاه و منزلت مدرسه در زمان کرونا بیشتر نمایان شد، لذا مدرسه کانون تحول و توسعه بوده و آنچه شعار سند تحول بوده به اهمیت مدرسه پرداخته است.
وی ادامه داد: در وزارت آموزش و پرورش به دنبال ساخت مدارسی با کیفیت برای مناطق پرتراکم هستیم و این مدرسه مدل ویژه و جدیدی از مدارس بوده که امیدواریم در سراسر کشور ادامهدار باشد.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: انتظار وجود این تکنولوژی را تنها در خارج از کشور داشتیم اما در حال حاضر این تکنولوژی، بومی استان خراسان رضوی و شهرستان مشهد است.
وی افزود: در کل استان، میزان تراکم متعادل بوده اما در کلان شهر مشهد در برخی از مناطق بسیار متراکم و تودهای است که بایستی با در پیش گرفتن پروژههایی این چنینی در کوتاهترین زمان تراکم جمعیتی را پخش کنیم.
عبداللهی اضافه کرد: این مدرسه با ۵۰۰ دانش آموز در دو شیفت، در سال جاری شروع به فعالیت کرده و ساخت چنین فضاهایی برای شهرهای پرتراکمی مانند مشهد لازم و ضروری است زیرا که با تکنولوژی به کار رفته در کوتاهترین زمان ساخت چنین مدارسی ممکن میشود.
وی عنوان کرد: این مدرسه با سایر مدارس وجوه تمایزی داشته که با صنعتی سازی حاصل شده است از جمله این تفاوتها میتوان به عدم به کارگیری از رادیاتور و موتورخانه اشاره کرد، زیرا که دیوارها عایق دمایی، رطوبت و صدا است.
این مدرسه در کمترین زمان ساخته و به بهرهبرداری رسید
صادق حاتمی، رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک در ادامه اظهار کرد: اینجا یک زمین ویرانه بود که پس از ۱۱ سال با پیگیری معاونت استاندار و فرماندار مشهد، احیا و باعث ایجاد این مدرسه شد.
وی با بیان اینکه این مدرسه در کمترین زمان ساخته و به بهرهبرداری رسید گفت: مدرسه صنعتیساز علوی ۱۳ آبان، سال گذشته با حضور آیت الله علم الهدی کلنگ زنی شد و امسال به بهره برداری رسید.
انتهای پیام