حجتالاسلام اسدالله جعفری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: راهاندازی دادگاههای صلح جزو برنامههای دستگاه قضایی است که این کار در استان اصفهان نیز رقم خورده و تمام حوزههای قضایی این شعبه را خواهند داشت.
وی افزود: ایجاد چنین شعبی باعث افزایش صلح و سازش در پرونده، کاهش ورودی دادگاهها و کاهش زمان رسیدگی به اختلافات میشود که حداقل ۳۰ درصد از آمار پروندهها در این قسمت ارجاع میشود.
رئیسکل دادگستری استان اصفهان، ادامه داد: بالغ بر ۴۰ درصد از پروندههای قضایی ارجاعی به شوراهای حل اختلاف این استان منجر به صلح و سازش میشود که این آمار در شهرستانهای مختلف، متفاوت است.
جعفری یادآور شد: در رفع اختلاف بین طرفین یک پرونده معتمدان محلی، قضات و اعضای شوراهای حل اختلاف نقش دارند که این فعالیت با توسعه شوراهای حل اختلاف بیشتر خواهد شد.
وی با بیان اینکه جامعه نیازمند توسعه فرهنگ صلح و سازش است، یادآور شد: این فرهنگ میتواند بسیاری از منازعات و اختلافات را کاهش بدهد و این شایسته کشور ایران و مناطق مختلف استان اصفهان با فرهنگ عمیق و دینی است.
رئیسکل دادگستری استان اصفهان با اشاره به جذب نیروی انسانی اداری و قضایی در دادگستریهای این استان، گفت: چنین وضعیتی در افزایش سرعت رسیدگی پروندههای قضایی نقش داشته که قوه قضاییه در طی این سالها به آن اهتمام داشت.
به گفته جعفری، نظارتهای دورهای، آموزش، افزایش نیروی انسانی و استفاده از روشهای الکترونیک باعث شده تا راندمان و کیفیت عملکرد افزایش یابد.
وی با بیان اینکه از افراد توانمند در پستهای مدیریتی استفاده میشود، خاطرنشان کرد: قضات تمام تلاش خود را برای رسیدگی به پروندهها به کار گرفتهاند و مسئولان برای رفع نیازهای مردم و تعامل با دستگاههای اداری فعالیت میکنند.
انتهای پیام