عطا حسن پور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: پیشتر برخی شرکت ها و افراد ادعای مالکیت اراضی این مجموعه را داشته و به دنبال ابطال مصوبه شورای تامین استان و اخذ پروانه ساخت برای بخشی از این اراضی از سوی شهرداری خرم آباد بودهاند.
او اضافه کرد: این شرکتها با طرح دعوی علیه مصوبه شورای تامین استان به دنبال اخذ مجوز و پروانه ساخت از شهرداری بوده که با پیگیریهای انجام شده با وکالت سجاد شکوری از سوی استاندار سابق و فعلی لرستان، شهرداری خرم آباد و برخی تشکلهای مردم نهاد؛ رای نهایی در شعبه ششم تجدید نظر دیوان عدالت اداری صادر شده و درخواست شرکت های مذکور مبنی بر صدور پروانه ساخت، رد شده است.
این مسئول گفت: پادگان ۰۷ نیروی زمینی ارتش در خرم آباد ۱۵ هکتار مساحت دارد که موضوع واگذاری زمین های آن اوایل پارسال موجب واکنش عموم مردم و تشکیل زنجیره انسانی به دور این منطقه ۹۰ ساله شد.
وی افزود: با اجرای قانون خروج پادگانها از شهرها، پادگان ۰۷ نیروی زمینی ارتش خرمآباد اوایل پارسال تخلیه و بخشی از اراضی آن توسط ارتش به مناقصه گذاشته شد که در نهایت با مشاهده خرید و فروش این اراضی در مرکز شهر، این تصمیم با اعتراض شدید مردم مواجه شد.
این پادگان، بناهای تاریخی با ثبت در فهرست ملی را نیز در خود جای داده است و همین موضوع نیز، دلیل مضاعفی شد تا خواسته مردم برای حفظ آن و پرهیز از ساخت و ساز دوچندان شود اما در راستای مصوبه شورای معماری و شهرسازی کشور و مصوبه خروج پادگانها از داخل شهرها، پادگان ۰۷ خرم آباد مشمول این مصوبات قرار گرفت و خرداد پارسال ساختمانهای غیرتاریخی و همچنین بخشی از دیوار محصور کننده این محوطه ۱۵ هکتاری تخریب شد.
انتهای پیام