امیر حسن زاده امروز ۲۹ شهریورماه در یکصد و دومین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با موضوع بررسی ظرفیتهای برنامه هفتم در راستای تقویت بخش خصوصی اظهار کرد: در دو سال اخیر حوزههای اکتشاف، صنایع پایین دستی و مهارت را در استان کرمان دنبال کردیم و تسهیلات تبصره ۱۸ براساس زنجیره ارزش به واحدها پرداخت شد و کرمان یکی از پنج استان اول کشور در این زمینه بود.
وی ضمن مذمت خام فروشی افزود: حتماً روزی معادن خالی خواهد شد و باید شرکتهای بزرگ معدنی در ایجاد صنایع پایین دستی کار کنند.
حسن زاده با اشاره به تولید ۲۲ میلیون تن گندله و ۶ میلیون تن شمش در استان کرمان تصریح کرد: باید زنجیره ارزش کامل شود و صنایع مس نیز برای صنایع پایین دستی سرمایهگذاری کند و صنایع پایین دستی مس باید در استان کرمان ایجاد شود.
معاون استاندار کرمان گفت: تولید یک میلیون تن کاتد مس خوب است و باید ۵۰۰ هزار تن آن در صنایع پایین دستی باشد.
وی در پایان با اشاره به لزوم استفاده از هوش مصنوعی در تولید بیان کرد: ظرفیتهای خوبی در زمینه هوش مصنوعی، تولید انیمیشن و ... در استان کرمان وجود دارد که با کشورهای خارجی کار میکنند.
به گزارش ایسنا، محمدمهدی فداکار استاندار کرمان نیز در این نشست اظهار کرد: برنامه هفتم توسعه همزمان با آغاز فعالیت دولت چهاردهم فرصت بی نظیری است و رئیس جمهور اعلام کرد برنامه دولت، همین برنامه هفتم است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تدوین آییننامهها اهمیت دارد زیرا میتوانند گاهی محدودکننده باشند؛ افزود: حضور بخش خصوصی برای تدوین آییننامه یک ضرورت است و باید به ظرفیتهای استانی و منطقهای توجه شود.
فداکار بیان کرد: برای اثرگذاری در برنامه باید تلاش کنیم و باید بتوانیم استراتژی بنویسیم؛ مزیتهای اقتصادی استان مشخص است و باید نقشه راه تدوین شود.
وی گفت: سود شرکتهای معدنی استان کرمان امسال بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود اما بارها تاکید کردم توزیع سود کار درستی نیست زیرا دست شرکت را برای سرمایهگذاری میبندد.
همچنین مجید دوستعلی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس در این نشست بیان کرد: قوانین، دستپخت بشر است و بشر بی عیب و نقص نیست و قاعدتاً سلایق و نگاهها تاثیر خود را در قانون میگذارد.
وی افزود: برنامه هفتم توسعه ظرفیتهای بسیار خوبی برای کشور ایجاد خواهد کرد، اگر خوب اجرا و به خوبی بر آن نظارت بشود.
نماینده کرمان و راور در مجلس بیان کرد: نمایندگان باید بر اجرای قانون نظارت کنند تا ببینند آیا قانون در مسیر اجرا با مشکل مواجه است و کجا نیاز به اصلاح دارد؟ اما این اتفاق نمیافتد بنابراین تاکید داریم مجلس این جایگاه اساسی را تبیین کند.
انتهای پیام