به گزارش ایسنا، این رسانهها شامل «اشپیگل»، «دی زایت»، «بیلد»، «ای.آر.دی»، «زد.دی.اف»، «دویچه وله» و چند رسانه دیگر به همراه سازمانهای بینالمللی «خبرنگاران بدون مرز» و «انجمن روزنامهنگاران آلمان» در این نامه سرگشاده خود تاکید کردند با گذشته نزدیک به سال از جنگ غزه آنها همچنان اجازه نمیدهند خبرنگاران «بدون همراه و به صورت مستقل» به تهیه گزارش در غزه بپردازند.
در این نامه که توسط سردبیران و مدیران این سازمانهای رسانهای دولتی و خصوصی امضا شده نوشته شد: «سلب تقریبا کامل دسترسی رسانههای بینالمللی به یک بحران در این ابعاد جهانی عظیم اتفاقی بیسابقه در دوران اخیر است.»
«سوِن گوسمن» سردبیر خبرگزاری آلمانی «دی.پی.ای» که از امضا کنندگان این نامه بوده اظهار کرد: «هیچ چیز صادقانهتر از روایتهای خبرنگاران مستقل به عنوان شاهدان عینی به ویژه برای ما به عنوان یک خبرگزاری نیست. به همین دلیل است که ما از این درخواست برای فراهم کردن امکان گزارشگری مستقل حمایت میکنیم.»
آنها این نامه سرگشاده را هم برای «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و هم «عبدالفتاح السیسی»، رئیس جمهور مصر فرستادند.
در ادامه این نامه تصریح شد: «سازمانهای خبری یکی از طرفهای جنگ نیستند و به این ترتیب کسانی که گزارشگری خبرنگاران مستقل درباره این جنگ را غیرممکن میسازند دارند به اعتبار خودشان آسیب وارد میکنند. هر کسی که به ما اجازه کار در نوار غزه را ندهد دارد شرایط را برای نقض حقوق بشر به وجود میآورد.»
آنها در خاتمه نامه خود عنوان کردند: «ما از خطرهای کار خود مطلع بوده و حاضر به پذیرش آن هستیم. به ما دسترسی به نوار غزه بدهید. بگذارید ما در راستای منفعت همه کار کنیم.»
این سازمانهای رسانههای در نامه سرگشاده خود همچنین تقاضا دسترسی کلی رژیم صهیونیستی و دسترسی از جانب مصر و از طریق گذرگاه مرزی رفح شدند. این در حالی است که تا کنون تعداد خبرنگاران معدودی توانستهاند به غزه برای گزارشگری سفر کنند و این گزارشگری را اغلب با همراهی نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی انجام دادهاند.
گروهی از خبرنگاران نیز در یک نامه سرگشاده مجزا که روز دوشنبه منتشر شد خواستار برداشته شدن ممنوعیتی که اسرائیل بر ورود گزارشگران بینالمللی مستقل به منطقه جنگی در غزه اعمال کرده، شدند.
انتهای پیام