محمود عباسزاده مشکینی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت سفر رئیس جمهور به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل، بیان کرد: بدون مبالغه می گویم که در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، مواضع دو کشور بیش از همه مورد توجه قرار می گیرد؛ نخست مواضع رئیس جمهور آمریکا و دیگری مواضع رئیس جمهور ایران. نمی گویم کشورهای دیگر مورد توجه نیستند، اما معتقدم که مواضع ایران و آمریکا بیشترین توجه رسانهها را به خود جلب می کند.
گفتمان جمهوری اسلامی ایران در برابر گفتمان غربی ها قد علم کرده است
وی اظهار کرد: واقعیت این است که در عرصه گفتمانی در ساحت اندیشه سیاسی در دنیا، در شرایطی که غربی ها در تلاش بودند جهان را تک قطبی کرده و لایف استایل خود را در سپهر سیاست بنشانند، گفتمان جمهوری اسلامی ایران در مقابل این گفتمان قد علم کرد. آنهایی که بعد از فروپاشی شوروی سابق خیز برداشته بودند تا دنیا را تک قطبی کنند، با ظهور و بروز گفتمان انقلاب اسلامی تقریبا جهان بار دیگر دو قطبی شد.
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قطب اشغال و ظلم یک طرف و قطب مقاومت و حمایت از مستضعفان طرف دیگر قرار گرفتند. یک واقعیت انکار ناپذیر در عرصه سیاست دنیا این بود که جمهوری اسلامی ایران - ممکن است خیلی ها نقد داشته باشند - تنها گفتمانی است که در مقابل گفتمان یک طرفه غرب قد علم کرده است. بر همین اساس گفتمان جمهوری اسلامی ایران در نشست مجمع عمومی سازمان ملل مورد توجه قرار خواهد گرفت.
رئیس جمهور باید در جایگاه مدعی از منافع کشور در نشست سازمان ملل دفاع کند
وی تاکید کرد: از سوی دیگر ما باید از این فرصت استفاده کنیم؛ وقتی که جهان به حرف ما گوش می دهد لازم است که از این فرصت استفاده کنیم. از نگاه بنده تیمی که قرار است برای آقای پزشکیان نطق سخنرانی را تهیه کنند، از نخبگان کشور که در وهله اول برای آنان منافع ملی مهم است، بهره ببرند. مهم نیست که اصلاح طلب یا اصولگرا باشند. بهتر است نطق سخنرانی و موضع گیری رئیس جمهور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل توسط نخبگان سیاسی ملی گرا تهیه گردد.
عباسزاده مشکینی ادامه داد: از سوی دیگر آقای رئیس جمهور در موضع گیری خود نباید در جایگاه متهم دفاع کند بلکه باید در جایگاه مدعی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل موضع گیری داشته باشد؛ چراکه واقعا غربی ها و آمریکایی ها در حق ملت ایران ظلم کردند. تحمیل جنگ، محاصره اقتصادی، جنگ روانی و تحریم فلج کننده با بهانه های واهی بزرگ ترین ظلم غربی ها علیه مردم ایران است. رئیس جمهور باید مواضع فعالی در این نشست داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر نباید به هیچ وجه اجازه دهند که مسائل داخلی و گلایه مندی های خانوادگی به مجمع عمومی سازمان ملل کشیده شود. آقای پزشکیان فرصت خوبی در این نشست دارد چراکه محصول یکی از رقابتی ترین انتخابات بعد از انقلاب در جمهوری اسلامی ایران است. آقای پزشکیان در جایگاه رئیس جمهور از قدرت بالایی در عرصه جهانی برخوردار است. از همین ظرفیت می تواند بهترین استفاده را داشته باشد. بخشی از صحبت های رئیس جمهور باید با ملت های دنیا و بخشی نیز باید با حاکمان کشورهای غربی باشد. باید از این فرصت برای همگرایی در بین کشورهای مستقل استفاده شود.
انتهای پیام