به گزارش ایسنا، مسئول امور بانوان سازمان دارالقرآن الکریم، در توضیح این خبر گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به اهمیت جایگاه ویژه خانواده در تحقق تمدن اسلامی، سازمان دارالقرآن الکریم اهتمام ویژهای به این موضوع با محوریت کنشگری بانوان با توجه به رسالتهای قرآنی داشته و دارد، به همین منظور در امتداد فعالیت هیئت اندیشهورز بانوان قرآنی که سه سال پیش با همت فعالان قرآنی شکل گرفت و با فراز و نشیب هایی همراه بود، «نهضت قرآنی بانوان» به طور رسمی شروع به فعالیت کرد.
وی گفت: در همین راستا از ابتدای سال ۱۴۰۳ جلسات مشورتی با نخبگان قرآنی برگزار شد که منجر به تهیه محتوا و ادبیات سازی پیرامون این موضوع با توجه به تجربیات سالهای گذشته گردید. همچنین با توجه به آسیب های دوران کرونا، نیاز بود شبکه کنشگران قرآنی در حوزه بانوان احیا شود. به همین منظور، با انتخاب و نهایی کردن اعضای شورای راهبری نهضت قرآنی بانوان طی فرایندهای لازم، جهاد تبیین و گفتمان سازی مفاهیم محوری قرآنی کریم در بستر خانواده و خویشاوندان و امتداد اجتماعی آن به عنوان ماموریت اصلی و اهتمام در نقش آفرینی هم راستا با نهضت ملی «زندگی با آیهها» به عنوان راهبرد اصلی این نهضت جهت اعتلای خانواده و سبک زندگی قرآنی در دستور کار قرار گرفت.
حبیبی ادامه داد: در نخستین جلسه شورای راهبری نهضت قرآنی بانوان به عنوان کانون اصلی سیاستگذاری و راهبری، دستورالعمل های فعالیت و همچنین محتوا و برنامه آموزشی مورد نقد و بررسی قرار گرفت و بر ارتقای سطح دانش و آگاهی قرآنی و تربیت مربیانی در این راستا تاکید شد.
لازم به ذکر است اعضای شورای راهبری نهضت قرآنی بانوان را حجت الاسلام تقی زاده، حجت الاسلام ابراهیمی، دکتر خواجه پیری و خانم ها حاج عبدالباقی، طالبی، عزت پژوه، حامدی، هاشم خانی، بهجت پور، جمارانی، خسروی، رمضانی و حبیبی تشکیل می دهند.
انتهای پیام