به گزارش ایسنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در دویست و شصت و سومین جلسه علنی این شورا بررسی طرح تعیین حسابرسان منتخب شورا جهت انجام عملیات حسابرسی سال ۱۴۰۳ شورا، شرکتها و سازمانهای وابسته به شهرداری تهران را در دستور کار داشتند که در همین راستا محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه عملکرد موسسات حسابرسی بررسی شده است، گفت: مواردی که در جلسه قبل مورد انتقاد بود مورد بررسی قرار گرفت و ما از عملکرد آنها راضی بودیم.
در ادامه این جلسه میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورا نیز با بیان اینکه جلسات مکرری برای بررسی فرمهای گزارش ذیحسابان برگزار شده است، افزود: گزارشات تجمیعی هر ۶ ماه یکبار به شورا ارسال میشود.
بار دیگر محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه حسابرسان امسال باید تا پایان شهریورماه انتخاب شوند، گفت: ۱۶ موسسه پس از فراخوان منتشر شده انتخاب شدند.
وی با تأکید بر اینکه سوابق تمام موسسات، رعایت اصل جابجایی، آشنایی با مناطق، سازمانها و شرکتها به طور کامل بررسی شده است، ادامه داد: این موسسات شامل موسسه اطمینانبخش، تدبیر موسس آریا، آزمودهکاران، بهراد مشار، رازدار، آوند، ارقام پردازش نوین، آزاد رای امین، آرمان نوین رسیدگی، هژیران، سینا فکر، ارقام نگر آریا، اطهر، امین مشاور بصیر، تدبیر ارقام اسپادانا و ممیز است.
این عضو شورای شهر تهران تأکید کرد: تمامی قراردادها با شورا منعقد میشود و حق و حقوق آنها از بودجه شورا پرداخت خواهد شد و هرگونه عقد قرارداد توسط مناطق، شرکتها و سازمانها با موسسات حسابرسی ممنوع است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه در دوره چهارم توافق نامه ای با شهردار وقت انجام شد که حسابرسیها دوبار انجام نشود، عنوان کرد: این توافقنامه در دوره ششم اجرایی شد و تلاش بر این است که حسابرسیها در زمان خودش انجام شود.
آخوندی با تأکید بر اینکه بنای ما این بود از موسسات درجه الف استفاده کنیم، یادآور شد: سال قبل گفتند تعداد موسسات کافی نیست و ما ناچاراً موسسات درجه ب و ج را اضافه کردیم. برخی موسسات به دلیل پیچیدگی کار، همکاری با دیگر نهادها و میزان پرداختی شورا با ما همکاری نکردند.
در ادامه مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران میز با بیان اینکه در مواردی برخی مجموعهها با حسابرسان همکاری نکردند، گفت: ما به شهردار اعلام کردیم که دستور همکاری دهد که پس از این تذکرات، موارد مرتفع شد.
وی با اشاره به اینکه درجه موسسات هرساله تغییر میکند، اظهار کرد: بعضاً برخی موسسات درجه ب به خوبی عمل کردند و گزارشات خوبی از سوی آنها ارائه شد. از سویی دیگر سازمان های کشوری دیگری هم می خواهند از توان موسسات درجه الف استفاده کنند و همه این موسسات حسابرسی شهرداری را نمی پذیرند چراکه روند ساده نیست و درگیری هایی با بانک ها وجود دارد.
چمران ادامه داد: به تمامی این موسسات نامه نوشته شده و دعوت شدند اما شرکت نکردند؛ چون دیدند که حسابرسی یک شرکت یا منطقه شهرداری سخت است و نپذیرفتند که حسابرسی را انجام دهند و ما ناچار شدیم با موسساتی با درجه پایین تر همکاری کنیم.
به گزارش ایسنا، در نهایت پس و بحث و بررسی تمام موسسات پیشنهادی برای حسابرسی سال ۱۴۰۳ شهرداری تهران با حداکثر آراء موافق انتخاب شدند.
انتهای پیام