علیرضا دهمرده در گفت وگو با ایسنا، افزود: با این میزان جوجه ریزی، بیش از ۲۰ هزارو ۵۲۱ تن گوشت مرغ تولید و به بتدریج به بازار مصرف عرضه شده است.
وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی استان انجام شده که با این میزان جوجه ریزی ۴۱ هزار تن گوشت مرغ از واحدهای صنعتی و ۴۵۰۰ تن از مرغداریهای بومی، مجموعا ۴۵۰۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
دهمرده اظهار امیدواری کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته، با توسعه و تکمیل زنجیرههای تولید در استان و همچنین فعالسازی واحدهای تولیدی راکد به ظرفیتهای بالاتری در زمینه تولید گوشت مرغ و تخم مرغ دست یابیم و با توجه به پتانسیل مرزی بودن استان علاوه بر خودکفایی استان، به صادرات گوشت مرغ و تخم مرغ به کشورهای همسایه نیز دست یابیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی اظهارکرد: تعداد ۳۲۲ واحد ۲۰ هزار قطعه ای مرغ گوشتی مجموعا با ظرفیت ۶ و نیم میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره با پیشرفت فیزیکی بین ۱۰ تا ۹۰ درصد درسطح استان سیستان و بلوچستان در حال احداث است.
انتهای پیام