یاسر اسماعیلی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: افزایش سطح کیفی آب آشامیدنی به«سطح عالی» و بر مبنای مدیریت گام به گام خطر و در چهار جزء اصلی سیستم آبرسانی، شامل حوضه آبریز، تصفیهخانهها، مراحل انتقال، ذخیرهسازی و توزیع و در نهایت نقطه مصرف، از هدفهای اجرای این طرح است.
وی تصریح کرد: این طرح با رویکرد پیشگیرانه به پیشبینی تهدیدات مرتبط با آب آشامیدنی و اتخاذ اقدامات کنترلی مناسب برای کاهش یا حذف آنها میپردازد که دانشگاه علوم پزشکی کاشان، مسئولیت پیشبُرد این برنامه را بر عهده دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان، گفت: کمیته فنی در چارچوب این طرح، به شناسایی و پیشگیری از تهدیدات و آلودگیها در منابع آبی میپردازد که پیش از این شهرهای کاشان، آران و بیدگل، برزک، نیاسر و مشکات و روستاهای ویدوج، جوشقان، استرک و فتحآباد موفق به دریافت گواهینامه برنامه ایمنی آب شدهاند.
اسماعیلی گفت: انتظار میرود با اجرای کامل این برنامه، کیفیت آب شرب از مرحله کنترل به تضمین ارتقا یابد و از بحرانهای کیفی بهطور قابل توجهی پیشگیری شود.
وی افزود: هدف برنامه ایمنی آب، اطمینان از کیفیت آب آشامیدنی بر اساس مدیریت خطر است که بر پیشگیری از آلودگی منبع آب آشامیدنی، تصفیه آب برای کاهش یا حذف آلودگی برای رسیدن به استانداردها و پیشگیری از آلودگی مجدد آب در مدت ذخیرهسازی توزیع و مصرف تأکید دارد.
انتهای پیام