معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی قم عنوان کرد

تامین امنیت غذایی مرهون استفاده صحیح از منابع آب و خاک

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان قم گفت: استفاده از بذور ضدعفونی شده و اصلاحی، استفاده متناسب از کودهای پایه، مبارزه به موقع و اصولی با علف‌های هرز، آفات و بیماری‌ها از جمله اقدامات مهم و ضروری در راستای تامین امنیت غذایی است.

کاظم سعادت خاتونی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان قم در حاشیه گردهمایی کشت پاییزه سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ که امروز ۲۵ شهریورماه در شهرستان کهک برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تامین امنیت غذایی مرهون استفاده صحیح از منابع آب و خاک است و با رعایت اصول کاشت، داشت و برداشت و در نتیجه افزایش بهره‌وری می‌توان به این هدف مهم دست یافت.

وی اصلاح الگوی کشت را راهگشای تامین امنیت غذایی دانست و گفت: استفاده از بذور ضدعفونی شده و اصلاحی، استفاده متناسب از کودهای پایه، مبارزه به موقع و اصولی با علف‌های هرز، آفات و بیماری‌ها از جمله اقدامات مهم و ضروری در راستای تامین امنیت غذایی است.

سعادت خاتونی در ادامه استفاده‌ از دستگاه‌های مناسب در مراحل کاشت، داشت و برداشت را مهم ارزیابی کرد و افزود: تفاهم‌نامه سه جانبه‌ای با مرکز تحقیقات و ترویج و معاونت تولیدات گیاهی جهت انجام اصولی الگوی کشت منعقد کردیم.

وی در پایان یادآور شد: طبق پیش‌بینی‌ها در سال زراعی پیش رو ۵ هزار هکتار گندم، ۲۳ هزار هکتار جو و ۲ هزار هکتار کلزا سطح زیر کشت پاییزه استان قم خواهد بود؛ همچنین ۷۰۰ هکتار قصیل جو و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت تریتیکاله خواهیم داشت.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403062515707
  • خبرنگار : 50455